Valda filter

Nokian Hakka Black 2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Nokian Hakka Black 2

Nokian Hakka Black 2 däck är ett säkert och pålitligt val för SUV-modeller. Utmärkt grepp på våta vägar är det väsentliga i däcket, vilket möjliggör tyst och bekväm körning även i regnigt väder. Den robusta däckstrukturen, i kombination med solida aramidförstärkta sidoväggar, säkerställer utmärkt motståndskraft mot skärningar och stötar under körning.

Nya Nokian Hakka Black 2-däck hanterar den nordiska sommarens krävande krav. Detta däck har stabil styrförmåga även på grova vägar och på ojämn asfalt. Dess dynamiska greppkoncept säkerställer god kontakt med ytan under snabb och aktiv körning, vilket ger optimal körprestanda, även på blåsiga och slingrande vägar.

Däcket kan bära upp till 300 km/h hastighet. Priser på Nokian Hakka Black 2 är i genomsnitt. Som ett sommardäck,

Köp Nokian Hakka Black 2

Det är ett däck som är utformat för att användas året runt, både vid höga temperaturer och vid låga temperaturer. Hakka black 2 nokian har stora spår för att evakuera vatten och mjuk snö, samt små lameller för att säkerställa ett bra grepp på is och hård snö. Nokian däck hakka black 2 använder en mjukare gummiförening än andra vinterdäck.

Det är inte lika effektivt som ett vinterdäck på is eller snö eller lika bra på torrt och varmt som en sommar, men det slår en spännande balans att träffas i alla fall. Dessutom är nokian hakka black 2 däck godkända att cirkulera på snö utan att behöva använda sig av snökedjor. Slutligen rekommenderas de inte för sportkörning. Annars finns dem ofta tillgängliga hos diverse bilhandlare och du kan hitta nokian hakka black 2 på webben.

I slutändan är det ett bra däck som Nokian har tagit fram. Och det märks klart och tydligt att det är ett däck som kommer från ett företag som varit med längre i branschen och som av de flesta anses vara det ledande märket i däckbranschen.

 

Jämför upp till 4 produkter:

av 6
av 6
Är en betald annons
Skrolla upp