Valda filter

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Dubbfria nokian hakkapeliitta r3 suv däck ger stabilitet i vinterväglag

Det nordiska vinterväglaget kan vara lömskt och förrädiskt med temperaturomväxlingar och medföljande snö eller is. Det är ett vinterklimat som helt enkelt kräver ett däck med stabila köregenskaper som klarar sådana utmaningar. Med hakkapeliitta r3 suv nokian får du ett däck som försetts med Aramid-däcksidor, som gör däcket hållbart och mer motståndskraftigt mot skador och förslitningar. Detta ger även däcket ett skydd mot skärskador.

Hakkapeliitta r3 suv nokian ger SUV-bilar möjlighet till varierad körning

Köp nokian hakkapeliitta r3 suv för trygga, komfortabla och stabila köregenskaper i vinterväglag med såväl snö som is. Mellan A och G i rullmotstånd har däcket klassificerats med ett ”B”, vilket ger en lägre bränsleförbrukning än många andra däck i samma prisklass. Denna klassificering av bränsleförbrukningen i kombination med däckets slitstyrka ger mycket valuta för pengarna.

Köp nokian hakkapeliitta r3 suv till rätt pris

När valet väl hamnat på detta däck, är det dags att jämföra priser på nokian hakkapeliitta r3 suv. Detta då däckpriser tenderar att variera en hel del mellan olika återförsäljare. För att hitta så billiga nokian hakkapeliitta r3 suv däck som möjligt, bör man därför söka på internet då utbudet där är som störst. Det finns nämligen en uppsjö olika återförsäljare som säljer nokian däck, och kampen om kunderna gör att priset på nokian hakkapeliitta r3 suv kan pressas ner om man lägger manken till och jämför lite. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 17
av 17
Är en betald annons
Skrolla upp