Valda filter

Pirelli Scorpion Winter Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Däck i världsklass från Pirelli

Med sitt pirelli scorpion winter däck har den italienska däcktillverkaren Pirelli skapat ännu ett däck av högsta kvalitet. Som ägare av detta däck är det bara att tacka och ta emot och njuta av alla de bra egenskaper däcket besitter. Pirelli grundades redan år 1872 och de har därmed lång erfarenhet av däcktillverkning och vet hur man gör kvalitetsdäck som tas väl emot av konsumenterna.

Pirelli scorpion winter ger inre värme under den kalla vintern

Scorpion winter från pirelli gör vinterkörningen till en dans. Däcket har försetts med många bra egenskaper där framför allt däckets användning i snö håller högsta klass tack vare enastående hantering, grepp och bromssträcka. Sajpningarna i däcket tar med hjälp av den riktade slitbanan dessutom hand om snön och gör att däcket kan bevara sin kontakt mot körbanan. Köp pirelli scorpion winter om du vill ha det allra bästa för din bil under vintern. Förutom ovanstående egenskaper så har däcket även ett lågt rullmotstånd och en relativt låg bullernivå.

Pirelli scorpion winter till bra pris

Pirelli scorpion winter är ett däck i den dyrare prisklassen. Trots det är detta däck prisvärt med tanke på vad man får gällande säkerhet, komfort och grepp. Att känna sig trygg under vinterväglag är värt mycket då vägarna kan vara förrädiska. Om du väljer att slå till, så kan det vara bra att jämföra priset på pirelli scorpion winter hos olika återförsäljare. För med lite tålamod och vilja går det att spara ett par hundralappar genom att leta upp på den billigaste återförsäljaren. Det lättaste är att söka online där konkurrensen är knivskarp och butikerna kämpar om att få dig som kund.

Jämför upp till 4 produkter:

av 162
visa fler 20
av 162
Är en betald annons
Skrolla upp