Valda filter

Pirelli Scorpion Verde Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Pirelli Scorpion Verde

Pirelli är en italiensk däcktillverkare som grundades redan 1872. Idag är de välkända världen över och har ett 20-tal fabriker utspridda i ett flertal olika länder. Deras däck håller hög kvalitet och använder sig av företagets senaste teknologi. Pirelli Scorpion Verde däck är framtagna för SUV och använder sig av det bästa företaget har att erbjuda.

Ett mycket bra grepp och ett minskat rullmotstånd

Scorpion Verde från Pirelli har förstärkta däcksidor som hjälper däcket att hålla kontakten med vägytan. Teknologin Seal Inside gör att du, om du får en punktering, kan fortsätta köra utan att förlora lufttrycket i däcket. Denna teknologi täcker upp nästan 85% av alla skador som kan orsaka en minskning av lufttrycket. Systemet PNCS (Pirelli Noise Cancelling System) minskar bullernivån i bilen genom ett speciellt inlägg i däcket som absorberar ljud. Det minskade rullmotståndet och den minskade vikten hos däcket håller bränsleförbrukningen nere vilket gör däcket såväl miljövänligt som ekonomiskt. Utöver allt detta utlovar däcket ett mycket bra grepp och en förbättrad livslängd.

Så sköter du dina däck under förvaring

Du kan förlänga livet hos dina däck genom att förvara dem på rätt sätt. Det innebär att välja en torr, val och mörk plats där du förvarar dem liggande om de är på fälg och stående om de är utan fälg. För att se till att dina fälgar håller så länge som möjligt bör du också passa på att rengöra dem innan du förvarar dem.

Jämför upp till 4 produkter:

av 54
visa fler 20
av 54
Är en betald annons
Skrolla upp