Valda filter

Pirelli Winter SottoZero 3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Pirelli winter sottozero 3 däck ger otrolig prestanda i alla vinterväglag

Detta däck har verkligen tagit säkerheten under vinterns oberäkneliga väglag i beaktning. Det innebär att däcken har en ytterst hög prestanda på alla sorters väglag, såväl torra, våta, hala som snöiga. Det är dock inte enbart det omväxlande väglaget som tolereras väl av däcket, utan här räknas även temperaturskiftningar in. Detta har bland annat uppnåtts genom en ny sorts funktionaliserad gummiblandning, som gör att däcket klarar av att hantera ett stort temperaturspann.

Winter sottozero 3 pirelli med prestandaförbättringar

Som rubriken lyder, har det arbetats fram en del prestandaförbättringar på detta däck om man jämför med föregångaren Sottozero 2, vilket gör det ännu mer passande för högpresterande, medelstora till stora bilar med kraftfulla motorer. Det är kanske inte särskilt förvånande, med tanke på att däcket arbetats fram tillsammans med stora biltillverkare för att se till att det ska uppnå en optimerad sportig prestanda.

Så hittar du Pirelli winter sottozero 3 till bra pris

Däckets egenskaper har troligtvis redan skapat ett stort intresse hos dig, och säkerligen har du redan börjat fundera över priset på pirelli winter sottozero 3. Som med allt annat, så får man vad man betalar för. Därmed inte sagt att man för den sakens skulle ska betala mer än nöden kräver, och därför bör du absolut jämföra priser på pirelli winter sottozero 3 innan du plockar fram plånboken. Det går nämligen att hitta billigare pirelli winter sottozero 3 däck om man gör lite efterforskningar och sökningar online. När du väl hittat ett pris du känner dig bekväm med, kan du köpa pirelli winter sottozero 3 med känslan av inte ha betalat mer än nödvändigt.

Jämför upp till 4 produkter:

av 131
visa fler 20
av 131
Är en betald annons
Skrolla upp