Valda filter

Pirelli Ice Zero FR Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Pirelli Ice Zero FR vinterdäck med extremt bra prestanda

Dessa däck från kvalitetsmärket Pirelli erbjuder däck med vinterprestanda utan kompromisser. Med pirelli ice zero fr däck kan du tryggt framföra bilen såväl i stadstrafik eller på landsvägar i vinter. Däcken är optimerade för nordiskt vinterväglag och har en avsevärt hög nivå vad gäller körkomfort och stabilitet. Passar för såväl mindre som stora bilar och SUV.

Ett Pirelli Ice Zero FR pris som ger dig mycket kvalitet för pengarna

Vill du veta mer om pris pirelli ice zero efter förstår du snabbt att den höga kvaliteten gör att priset på cirka 2000 kronor styck är utmärkt för alla som vill ha valuta för pengarna. Dina däck kommer att hålla under lång tid framöver, även med de påfrestningar som en vinter i Norden kan innebära. Det går att hitta billiga pirelli ice zero fr däck som gör din körning till ett nöje, oavsett väglag.

Progressiv teknik ger ett effektivt vinterdäck med Pirelli Ice Zero FR

Däcket har en bredd på 245, en höjd på 40 och en diameter på 18. Dess belastningsindex ligger på fina 97. Ice zero fr pirelli har en specifik däckkonstruktion och ett material som utökar däckets fotavtryck. Detta jämnar ut belastningen och förbättrar greppet vid både acceleration och inbromsning.
Med däcket får du också en speciell sajpteknik som innebär att den tunna vattenfilm som alltid uppstår mellan vägbanan och däcket snabbt avlägsnas. Detta ger dig ytterligare körsäkerhet och optimerad prestanda. Däcket erbjuder också 3D sajpningar vilket är en teknologi som säkerställer såväl våtgrepp samt barmarksprestanda under de kallare månaderna på året, också vid högre hastigheter.

Trygghet hela vägen med Pirelli Ice Zero FR

Med priser på pirelli ice zero fr som indikerar mycket hög kvalitet kan du med fördel göra en investering i dina däck som kommer att betala sig under många år framöver. Du kan köra bil på hala vinterväglag, oavsett om det är slask, snö eller is och känna dig trygg med att du kommer att komma fram utan problem. Köp pirelli ice zero fr idag. Du kommer inte att ångra dig.

 

Jämför upp till 4 produkter:

av 30
visa fler 10
av 30
Är en betald annons
Skrolla upp