Valda filter

Pirelli Cinturato P7 Blue Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Pirelli Cinturato P7 Blue

De flesta av oss är bekanta med däcktillverkaren Pirelli. De är ett italienskt företag och grundades redan 1872. Tillverkaren har sina två huvudkontor i Milano och har idag ett 20-tal fabriker i flera länder världen över. De är kända för att tillverka kvalitetsdäck med bra egenskaper. Pirelli Cintaruto P7 Blue är ett sommardäck framtaget för medelstora och stora bilar och utlovar såväl ett bra grepp som ett lågt rullmotstånd.

Miljövänligt och bränsleekonomiskt

Pirelli Cintaturo P7 Blue däck är det första däcket som fått energimärkningen AA. Det innebär att rullmotståndet är 23% lägre än däck i C-klassen. Däcket är ett touring-däck som erbjuder ett lågt rullmotstånd och en komfortabel körning. Utöver detta är bromssträckan hos det här däcket drygt 2.6 meter kortare än hos däck i B-klassen. Gummiblandningen ger däcket styvare än sina föregångare vilket ger däcket högre stabilitet. Genom att lägga till ett stålbälte i däcket ger däcket en mer välbalanserad prestanda. Däckmönstret i sig är skapat av flera olika sorters gummiblandningar som bidrar till att korta bromssträckan och minskar rullmotståndet ytterligare. Kort sagt, det här är däcket för dig med krav på kvalitet och en önskan om att hålla dina bränslekostnader nere.

När säsongen är över

När sommaren är över och det är dags att förvara dina Pirelli P7 Cintaruto Blue är det viktigt att du förvarar dem på rätt sätt för att förlägna deras liv. Välj en förvaringsplats som är sval, torr och mörk. Däck på fälg ska du förvara liggande, däck utan fälg ska förvaras stående.

Jämför upp till 4 produkter:

av 5
av 5
Är en betald annons
Skrolla upp