Valda filter

Pirelli P 7 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Pirelli P7

Den italienska däcktillverkaren Pirelli har varit verksam sedan slutet av 1800-talet. Idag är de kända för sina högkvalitativa däck och sina ständigt förbättrade teknologier för säkrare och mer hållbara däck. Med Pirelli P7 däck har tillverkaren använt all sin kunskap för att utveckla ett sommardäck till medelstora och stora personbilar.

Komfort och miljövänlighet

Det här är det första däcket i Pirellis Green performance-däck. Det innebär att däcket har utvecklats för att vara miljövänligt vilket också gör det energieffektivt och bränslesnålt. Mönstret på däckskuldrorna är optimerat för största möjliga komfort. Däcket har också utrustats med fyra urgröpningar som effektivt för undan vatten från kontaktytan vilket minskar risken för vattenplaning. Mittenblocken är styva vilket ger en bättre kontroll vid kurvtagning och en bättre styrrespons. Materialet är av hybridtyp vilket gör att däcket får ett jämnt slitage. Teknologin Seal Inside skyddar vid punktering och skador genom att bibehålla lufttrycket i däcket även efter det att du har fått en punktering. Det här skyddar mot nära på 85% av alla skador som kan oraka att lufttrycker minskar.

Rätt förvaring ger ett längre liv

När säsongen är över är det dags att lägga undan dina däck fram till nästa säsong. För att se till att få det mesta ut av dina däck bör du förvara dem svalt, mörkt och torrt. Om dina däck förvaras med fälg bör de ligga ned och utan fälg ska de stå upp. För att också bevara dina fälgar bör de rengöras innan du lägger undan dem.

Jämför upp till 4 produkter:

av 2
av 2
Är en betald annons
Skrolla upp