Valda filter

Repsol Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Viskositet

Säljare

Repsol olja fungerar för alla typer av fordon

Repsol är ett olje- och gasbolag som är internationellt med verksamheter i 37 länder. Huvudkontoret ligger i Madrid och det är ett av världens största privatägda oljebolag. I Latinamerika är det det största privata energibolaget när det kommer till tillgångar. Motorolja Repsol är marknadsledande på den Iberiska halvön. Deras serie Elite Repsol smörjmedel är godkänd och erkänd av alla motor- och biltillverkare.

Hitta rätt Repsol motorolja

När du väljer att köpa Repsol olja till din bil kan du välja mellan Elite, Carrera, Premium, Multi G, Autogas eller Single G. Eftersom det finns många olika produkter att välja mellan har motorolja Repsol pris som passar både den lilla och stora budgeten.

Elite är tillverkad för fordon som kräver tillverkarens godkännande (OEM). Oljan finns både som hel- och delsyntetisk. Carrera är speciellt utvecklad för högpresterande och kraftfulla fordon. Carrera 10W-60 fungerar särskilt bra för premiumbilar som till exempel Jaguar, Lotus, Aston Martin eller Maserati. Carrera 5W-50 är tillverkad för kraftfulla bilar som används dagligen i alla olika miljöer och i alla omständigheter. Motorolja Repsol Premium Tech är tillverkat för fordon som kräver API/ACEA-kvalitet. Dess formula har reducerad askhalt, vilket innebär att den passar för avgasreningstekniken samtidigt som den minimerar skadliga partikelutsläpp.

Motorolja Repsol Multi G är perfekt för fordon som kräver en grundläggande kvalitet och multi-grade viskositet. Multi G High Milage är ett Repsol smörjmedel som passar för bensindrivna fordon med ett högt milantal. Basoljorna och tillsatserna i denna olja reducerar läckage och oljekonsumtionen, tack vare den tätande effekt det har på motorns mest slitna delar. Den fungerar även för fordon som använder CNP, LPG eller VNG som bränsle. Multi G 20W-50 är också en multi-grade Repsol smörjmedel som har en högkvalitativ mineralbas och många användningsmöjligheter. Den kan användas för naturligt aspirerade fordon eller till dieselmotorer med turbodrift.

Innan du väljer att köpa Repsol motorolja online, se efter vilken typ av Repsol smörjmedel som passar ditt fordon. Vilken typ av motorolja som krävs går att se i fordonets manual.

Jämför upp till 4 produkter:

av 2
av 2
Är en betald annons
Skrolla upp