Valda filter

Maxxis Ardent Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Maxxis Ardent är ett däck med ambitioner

Är du en inbiten cyklist som älskar offroad upplevelsen? Då är MaxxisArdent däck ett däck för dig. Det här däcket är märkbart tuffare än andra i samma klass. Designen ger såväl bra grepp som hållbarhet och komfort.

Flyg fram över sten och mark med däcket från Maxxis Ardent

Alla som har cyklat i terräng vet att ett bra grepp är ett måste för att ta sig fram snabbt och effektivt. Du behöver ett däck som kan ta sig an tuffa underlag men som också kan rulla lätt för bästa möjliga hastighet. Ardents från Maxxis har satsat på ett brett och platt mönster som både ger ett bra grepp vid inbromsning och som rullar lätt. Kring däckets sidor sitter stora, mjuka dobbar som ger dig ett extra bra grepp i kurvor. Storleken och tyngden kan påverka din förmåga att acclerera från lägre hastighet till en högre men i utbyte får du ett grepp som ger dig större chans att ta dig fram i även de mest oländiga terrängerna

Vill du ha kvalitet ska du välja Maxxis Ardent däck

Oavsett om du är nybörjare i terrängcyklingens värld eller om du är proffs så är det här ett däck som kan ta dig längre. Med Maxxis Ardent däck får du ett däck som klarar de tuffaste underlagen och som samtidigt rullar lätt för att du ska kunna nå högre hastigheter snabbt. Tack vare den innovativa designen kan du ta de skarpa kurvorna med självförtroende. Det här är däcket för dig som vill investera i kvalitet.

Jämför upp till 4 produkter:

av 9
av 9
Är en betald annons
Skrolla upp