Valda filter

Maxxis Ikon Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Maxxis Ikon däck ger det lilla extra

Alla som älskar att cykla i terräng vet att de däck du väljer till din cykel är avgörande för att ta dig fram smidigt och snabbt. Med Maxxis Ikon däck får du ett lättviktsdäck designat för bra grepp och höga hastigheter. Det här är kvalitet och funktionalitet i ett

Maxxis Ikon är ett motståndskraftigt däck

Maxxis har designat Ikon med sin dubbelfunktionsteknik vilket innebär att däcket har ett långlivat gummi i mitten och gripstarkt gummi på sidornas dobbar. Tekniken Exo Protection gör däcket mer motståndskraftigt mot skärskador och slitage, något som uppskattas bland såväl de som tävlar i terräng som de som terrängcyklar på fritiden. Däckets utformning och bredd erbjuder dig en mjukare och behagligare framfart över ojämna ytor. Med ett sådant här däck tar du dig fram på både våta och torra underlag utan problem. Mönstret är utformat för att ge bra grepp på rakor och i kniviga kurvor. Flyg fram över oländig terräng, ned för branta backar och upp för ojämna kullar med greppet i behåll.

Med Maxxis Ikon däck får du kvalitet

Du som terrängcyklar i tävlingssammanhang kommer att uppskatta alla egenskaper som Ikon erbjuder. Däcket rullar lätt, griper bra på vått och torrt underlag samt ger dig möjligheten att ta även de skarpa kurvorna med självförtroende. Tack vare Maxxis expertis och ständiga innovationer har däcket en lång hållbarhet och har extra skydd mot eventuella rispningar och revor. Vill du ha ett kvalitetsdäck som inte sviker är det här däcket att satsa på.

Jämför upp till 4 produkter:

av 8
av 8
Är en betald annons
Skrolla upp