Valda filter

Maxxis Premitra 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Maxxis premitra 5 däck arbetar för att minska vibrationer och buller

De flesta vill ha ett däck med mindre vibrationer och buller, och detta däck har tagits fram på ett sätt för att minska just detta. Att däcket därutöver erbjuder god kurvhantering, då det har ett yttre skulderblockmönster, är bara några av anledningarna till att många blivit nyfikna på priserna på maxxis premitra 5.

Så varför ska man köp a maxxis premitra 5?

Maxxis har funnits i branschen sedan 1967 och har därmed många års erfarenhet av däck till såväl bilar som motorcyklar och cyklar. Även om ovan nämnda fördelar kan verka lockande för många, så finns det faktiskt flera goda anledningar till att välja detta däck. Vid köp av premitra 5 maxxis gynnas man bland annat av följande fördelar:

  • Bra våtgrepp
  • Förbättrat rullmotstånd & brusreducering
  • Stabilitet vid höga hastigheter

Vidare till det alla undrar övar: maxxis premitra 5 pris

I allmänhet drar sig de flesta för att köpa nya däck, vilket är förståeligt både på grund av kostnaden och den djungel det är att hitta rätt i. Det är dock viktigt att man införskaffar däck när det behövs och inte låter gamla däck hänga med för länge och i för dåligt skick. Trots alla ovan nämnda fördelar med detta däck, så går det att hitta billiga maxxis premitra 5 däck. Det kan dock krävas att man jämför däckpriser hos olika leverantörer för att säkerställa att man får bästa pris på maxxis premitra 5. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 63
visa fler 20
av 63
Är en betald annons
Skrolla upp