Valda filter

Dunlop Winter Sport 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Få ökad prestanda i snön med dunlop winter sport 5

Winter sport 5 dunlop har försetts med ett stort antal block som tillsammans med ytterligare kanter ger dig en ökad prestanda och ett otroligt väggrepp när du kör på snöunderlag. Vid hala underlag greppar den dessutom tag i vägen tack vare bland annat mittsajpningar, som ser till att ge dig ett fast grepp i sidled på hala vägar. Däcket ger även ett bra motstånd mot vattenplaning eftersom däckmönstret försetts med djupare spår. Under vinterdagar kan däcket således hjälpa dig att få bättre kontroll.

Däck med god bränsleeffektivitet

Dunlop winter sport 5 däck har en design som möjliggör bättre bränsleekonomi, vilket inte enbart kan sänka dina driftkostnader utan även verka miljövänligare med mindre utsläpp i längden. Detta beror på att däcket ger ett lägre rullmotstånd, som uppnås då vikten fördelas bra genom däcket. Det gör även däcket desto mer prisvärt och det går att hitta olika pris på dunlop winter sport 5 beroende på var man införskaffar det.

Jämför dunlop winter sport 5 i pris

Även om man kan lyckas hålla driftkostnaderna lite lägre med däcket så kan det som vanligt vara en bra idé att jämföra däckpriser innan man slår till. Så när det är dags för köp av dunlop winter sport 5 kan man jämföra däckpriser antingen hos en återförsäljare i en butik eller online. Då utbudet på däck är stort online kan priserna variera en del och det kan därför vara skönt att kolla igenom sortimentet i lugn och ro där hemma för att hitta bästa möjliga pris.

Jämför upp till 4 produkter:

av 107
visa fler 20
av 107
Är en betald annons
Skrolla upp