Valda filter

Dunlop Mutant Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Dunlop Mutant däck

Avancerade crossover-däck - Bästa priser på Dunlop Mutant kan du se här!

Dunlops nya crossover tar konceptet som introducerades med den tidigare Sportmax Mutant vidare och anpassar det till dagens allt mer populära och kraftfulla crossover-cyklar. Med ytterligare element från sportcyklar, supermoto eller kraftfulla roadster, i kombination med äventyrscyklar, krävs en mångsidighet som denna typ av allt-i-ett-däck, för alla vägar, användningsområden och förhållanden är utvecklad för.

Exakt hantering och tillförlitligt grepp även i de mest extrema vinklarna och i alla körsituationer - Dunlop uppfyllde dessa krav med Sportmax Mutant. Och nu har de utvecklat konceptet ännu mer: De nya mutantdäcken har högre hållbarhet, och tack vare den speciella gummiblandningen ett utmärkt grepp i våta förhållanden.

Huvudegenskaper för Mutant Dunlop:

  • Lätta höljen, aramidälte på främre däck och JointLess Belt (JLB) på bakre däck.
  • Brett fotavtryck möjliggör suverän manövrerbarhet och total kontroll när du glider genom kurvor.
  • Aggressivt slitbanemönster möjliggör hög prestanda under alla förhållanden, inklusive terränganvändning.
  • Fram och bak utvalda slitbaneföreningar erbjuder hållbarhet och grepp på våta och torra ytor.
  • (W) Godkänd för hastigheter över 270 km/h.
  • (TL) Slanglöst däck.

Det främre däcket har ett radiellt hölje med två lager aramidbälte, medans det bakre däcket har ett radiellt hölje med stålbälte - Steel-JLB (Joint Less Belt). Detta är vad som gör Dunlop Mutant till ett supersportdäck. Blandningen liknar ett Sport-Touring-däck och profildesignen kan härledas till racingdäck för regn. Letar du efter ett multifunktionellt crossover-däck som även har bästa prestanda offroad? Köp Dunlop Mutant redan idag!

Dunlop Mutant pris 

För att hitta billiga Dunlop Mutant däck behöver du inte leta längre. Här listar vi olika återförsäljare online för att göra det så enkelt för dig som möjligt att både kunna se och jämföra de olika storlekarna och få bästa pris - Dunlop Mutant däck kan bli hemskickade till dig redan idag.

Jämför upp till 4 produkter:

av 11
av 11
Är en betald annons
Skrolla upp