Valda filter

Dunlop Sport Maxx RT2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Dunlop Sport Maxx Rt2

Dunlop Sport Maxx RT 2-däck är efterföljaren till Dunlop SP Sport Maxx RT, ovanligt populär bland förarna, och har värderats högt av många specialister som testar däck. Jämfört med föregångaren visar Dunlop SP Sport Maxx RT 2 bättre stabilitet, långsammare slitage och en mer exakt reaktion på rattens rörelser.

Dunlop Sport Maxx Rt2 däck funktioner

  • Bättre vidhäftning i kurvor på torra och våta vägar
  • Förbättrad motreaktion och körprecision
  • Kortare bromssträcka, särskilt vid höga hastigheter
  • Bättre vidhäftning i kurvor på torra och våta vägar: Det ger bättre förstärkning och styvhet tack vare den förbättrade kontakten mellan gummi och vägbanan och garanterar bättre körning i kurvor.
  • Kortare bromssträcka, speciellt vid höga hastigheter: Optimeringen av geometrin från däcket ökar blockets styvhet och garanterar en lägre bromssträcka vid hög hastighet.
  • Förbättrad motreaktion och körprecision. Dunlop reducerar diametern och linjen till

Köp Dunlop Sport Maxx Rt2

När det gäller Dunlop däck Sport Maxx RT 2-modellen, kan du räkna med den högsta nivån av vidhäftning, exakta och snabba manövrar, långsamt slitage och lägre bränsleförbrukning i din sportbil. Däcket har ett större kontaktområde med vägytan, vilket garanterar total kontroll av fordonet på vilket körbana som helst.

Oberoende tester har visat att Dunlop SP Sport Maxx RT2-däck, jämfört med sina konkurrenter, kännetecknas av ett 3% kortare torravstånd, 6% effektivare våtbromsning, och 1,3% dragkraft bättre över våt. Den har ett bra värde med tanke på priser på Dunlop Sport Maxx Rt2

Detta sommardäck är ett av de mest framstående Dunlop-däcken. Denna modell av premium-däckserien kännetecknas av maximalt grepp I kurvor för både torra och våta underlag, eftersom den förbättrade gummikontakten ger mer styvhet. Förutom förbättringen i geometri ger den även styvhet, i detta fall, till blocket. Det garanterar en kort bromssträcka, särskilt vid höga hastigheter. Å andra sidan gör minskningen av diameter och linje att hjulet kommer närmare vägen och ger maximal precision vid hjulet. Köp dunlop sport maxx rt2 på webben och se till att det är just sport maxx rt2 dunlop som du väljer för att få ett riktigt bra sommardäck som håller ditt fordon stadigt på vägen.

Jämför upp till 4 produkter:

av 117
visa fler 20
av 117
Är en betald annons
Skrolla upp