Valda filter

Landsail Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Landsail däck

Välj kvalitet och köp Landsail däck till rimligt pris!

Kinesiska bildäck förknippas inte längre med bristande kvalitet. Sådana produkter som Landsail däck bevisar sitt högsta värde till åtkomligt pris.

Svindlande utvecklingväg

Kinesisk däcktillverkare började massproduktion under 2009 och levererade första åren sin produktion till bilar och flygplan. Fabrikens anläggningar täcker yta på 5 miljoner kvadratmeter och de har lyckats producera drygt 9 miljoner däck 2013. Varumärket är inte nöjd med det och har optimistiska ambitioner att tillverkar 18 miljoner fordonsdäck mot 2022. Det har bra förutsättningar eftersom för närvarande skryter varumärket med ett komplett utbud av sommar- och vinterdäck för alla användsområden, fordonstyp, samt flygplansdäck. Eftersom resultatet är inte tillräckligt för Landsail strävar det efter att etablera sig som en världsledande däckmärke med fokus på innovation. Men det räcker inte att bara ”vilja”, därför överträffar Landsail däck alla förväntningar, tack vare ständigt uthållighetstester som hålls på egen testbana för att uppnå förträfflighet så snart som möjligt. Därför införde Landsail ledande teknik inom däckproduktion av hög kvalitet med miljövänliga produkter. Det styrks av kvalitetcertifikat enligt ISO 9001, ISO4001 och OHSAS18001 som avser produktutveckling, råvaruförsörjning, logistik, service, miljöskydd, anställdas hälsa och säkerhet, m.m.. Varumärket har också fått CCC, DOT, R117, INMETRO och GCC certifieringar och nu anses vara mest snabbt utvecklande däckföretaget inte bara i Kina utan i världen.

Vilka Landsail däck erbjuds?

Landsail tillverkar och säljer däck under varumärkena Landsail och Delinte. Dessa varumärken omfattar sommar- och vinterdäck, totalt 13 serier och mer än 400 specifikationer som uppfyller krav inom lågt rullmotstånd, anständigt våtgrepp och bra värden inom buller. Landsail rotar sig att vara en av de ledande företagen inom däckproduktion med högprestandiga Landsail däck som tillverkas tack vare oupphörlig teknikutveckling. Det är den första fabriken i Kina som producerar däck i 20-serier för alla slags fordon och underbara 315/20ZR30 går is spetsen för dess utbud, som uppskattas högt av ägare till SUVar, vilka kan också nöja sig med förbluffande 32-tums däck (305/25ZR32) som åtkomliga till salu på den internationella marknaden. Föredrar man lugn körning med miljödäck så levererar Landsail ultra tysta däck som överträffar B-nivåer av EU-lagstiftningen som avser krav på rullmotstånd och våtgrepp. Landsail däck går förstås att beställa i svenska butiker, men glöm inte att det är alltid möjligt att välja sitt pris och leveransvillkor genom dack-online.com, där vi listar erbjudanden från alla däckbutiker som säljer viss däckmodell.

Välj Landsail däck – budgetprodukt med anständig prestanda!

Köp Landsail däck till mycket löjligt pris till skillnad från däckjättar, men med nästan samma bromsförmåga och slitstyrka. Du blir överraskad!

Historia vars väg banas nu

Däck från denna kinesiska tillverkare drar allt oftare uppmärksamhet åt sig, trots att varumärket har inte fått något rykte i början och den har just börjat marknadsföras de senaste åren. Vissa förare rynker på näsan och vågar inte lita på Landsail, andra köper dem försiktigt för att testa och blir som följd övertygade att Landsail däck är värda mer än man har betalat för dem. Trots att företaget lanserades enbart 2009, lyckades de att växa stort inom kort och tillverkar mer än 10 miljoner däck årligen med tydlig avsikt att dubbla detta antal upp till 2018. Dess utbud täcker alla slags fordonsdäck för sommar-, vinter- och allsäsongsanvändning och även däck till flygplan. Dess framgång är möjlig tack vare framsteg som utgörs av att däckens prestanda och kvalitet lever upp till bilägarnas förväntningar. Därför arbetar ingenjörer hos Landsail hårt för att välja endast kvalitativ råvara med användning av speciella tillsatser för att omvandla den till färdiga Landsail däck Att företagets produktion har blivit godkänt av ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO4001 certifieringar, samt E-mark, CCC, DOT, R117, Inmetro bevisar ovannämnda egenskaper. Dessutom strävar Landsail efter att utveckla sina egna tekniker och innovativa lösningar, vilket uttrycker sig i att företaget har beviljats 5 nationella uppfinningspatent och 15 patent inom design.

Populära Landsail däck

Det är så att många väljer bort helt okända varumärken, när det gäller däck, för låg pris brukar vara tecken på att gummilblandningen och sammansättning är av dålig kvalitet, eller nåt har fel. Men man bör förstå att löner för anställda i Kina är låga, men för att leverera förstklassiga däck behövs det kvalitetskontroll som utförs väldigt noga i verkligheten på Landsail fabriker. Det bevisar LS388 sommardäck som har mindre bullernivå, väldigt goda värden av bränsleförbrukning och dessutom Landsail däck är inte så känsliga mot vägen som andra däck, vilket låter köra mjukare på ojämnheter. När du vill åka året runt med samma däck i Södra Sverige med milda vintrar då rekommenderas LS 588 UHP året runt däck som presterar lika bra som föregående däckmodell men tålar extra låga temperaturer. CLX däckserie med olika modeller passar för terrängsbilar med olika användningsområden, antingen på motorvägar eller i djupa skogar med oframkomliga grusvägar med lera. Speciellt för sådana större fordon erbjuder Landsail Winter Star vinterdäck också med tillsättning av kiseldioxid i slitbana för extra grepp, sajpningar som blir öppna och redo för att sätta tänderna i snö. Vilken bil du än har så är du välkommen att välja din däckmodell och även pris!

Jämför upp till 4 produkter:

av 37
visa fler 17
av 37
Är en betald annons
Skrolla upp