Valda filter

Falken EUROWINTER HS01 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Vid köp av falken eurowinter hs01 får du ett däck som är som skapt för vinterväglag

Vinterväglaget kräver som bekant en hel del av både bil och däck, vilket gör att däckets förmåga att hantera de olika vinterväglagen hamnar högt upp på prioritetslistan när man väljer vinterdäck. Om man letar efter ett däck med utmärkta bromsegenskaper, dragkraft, grepp samt god riktningsstabilitet på snö och is, kan du ropa hej när du hittat eurowinter hs01 falken. Detta uppnås bland annat genom en ny Miura-Ori 3D teknik mönsterkanal, som ger ett betydligt bättre grepp på såväl is som snö och även ett jämnare slitage av mönstret.

Få en komfortabel körning med Falken eurowinter hs01 däck

Att säkerheten under vinterväglaget är av yttersta vikt vad gäller vinterdäck är en självklarhet för de flesta förare. Men för många förare är komforten även en väldigt viktig del när man ska ut och köra under de kalla vintermånaderna, oavsett om det rör sig om långdistanskörning eller vardagstrafiken i stan. Med detta däck får du en högklassig komfort, som även inkluderar ett lägre vägbuller för en tystare och lugnare miljö i bilen.

Få Falken eurowinter hs01 till bra pris

Med en enastående stabilitet i kurvor, hög komfort och en mönsterkanal med patenterad "Miura-Ori" 3D teknik, är det inte förvånande om tankarna börjare vandra vidare till priset på falken eurowinter hs01. Om man är villig att spendera lite tid på att jämföra priserna på falken eurowinter hs01 hos olika återförsäljare, så har man faktiskt möjligheten att hitta billiga falken eurowinter hs01 däck som gör att du kan få lite pengar över till annat.

Jämför upp till 4 produkter:

av 163
visa fler 20
av 163
Är en betald annons
Skrolla upp