Valda filter

Falken AZENIS FK510 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Falken – Med fokus på hög prestanda

Falken är en däcktillverkare som funnits på marknaden sedan 1983. Företaget kommer från Japan och är ett fristående varumärke trots att det är en del av Dunlop, som är en av världens största däcktillverkare. Falken har valt att lägga sitt fokus på däck med väldigt hög prestanda, och azenis fk510 falken är definitivt inte ett undantag.

Vilka däck ska jag välja?

Det kan många gånger vara väldigt svårt att veta vilka däck man ska köpa. Man måste väga in prisklass, kvalitet, säkerhet och flera andra faktorer. De flesta däck nu för tiden är dessutom i allmänhet av relativt hög kvalitet, men trots det gäller det att skilja agnarna från vetet. Falken azenis fk 510 är ett sådant däck, då det verkligen gör skillnad för din bilkörning. Priset på falken azenis fk510 gör det ganska tydligt att det är ett kvalitetsdäck vi pratar om.

Falken azenis fk510 har många goda egenskaper

Falken azenis fk510 däck kan stoltsera med flera goda egenskaper, eller vad sägs om bland annat följande:

  • Bra grepp – ett fantastiskt grepp i både torrt och vått väglag
  • Tystgående – du får en bekväm körkänsla utan massa vägbuller, oavsett vilken hastighet du håller
  • Bra bromssträcka – en oerhört viktig egenskap på ett däck som gör att du kan känna dig säkrare när du kör
  • Bra vid vattenplaning – underlättar när du drabbas av oplanerad eller obehaglig vattenplaning.

Totalt sett får du ett däck som kommer göra din körning till en härlig upplevelse. Däckets stabilitet, både vid körning rakt fram och i kurvor är en ren och skär njutning att uppleva. Med ett A i våtgrepp kan du dessutom känna dig trygg vid körning under regn och dåliga väderförhållanden. Ett köp av falken azenis fk510 innebär kort och gott att du får ett däck du kan lita på.

Slösa inte i onödan – skaffa Falken azenis fk510 till bästa pris

Bra däck kostar, men för den sakens skull ska man inte behöva betala mer än nödvändigt. Ser man till den kvalitet man får, så kan man hitta relativt billiga falken azenis fk510 däck om man bara vet var man ska leta. Man vill ju trots allt ha så bra priser som möjligt på falken azenis fk510, och det är faktiskt inte så svårt som man kan tro. Det enklaste sättet är att leta online, då man kan sitta där hemma i lugn och ro och jämföra priser från olika återförsäljare.

Jämför upp till 4 produkter:

av 81
visa fler 20
av 81
Är en betald annons
Skrolla upp