Valda filter

Bridgestone Turanza T005 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Förenklad Guide Vid Köp Av Bridgestone Turanza T005 Däck

När det gäller däck är Bridgestone Turanza t005 däck bland de bästa däckalternativen. I själva verket valdes detta däck som standardutrustning för Lexus LS Sedan 2017. I det här inlägget kommer du att lära dig en förenklad riktlinje när du köper köp Bridgestone Turanza t005.

Börja med att titta på följande funktioner av Turanza t005 Bridgestone:

  • Responsiv hantering
  • Förbättrat våtgrepp
  • 10% längre livslängd

HÖG PRESTANDA

Bridgestone Turanza T005 Däck är känt för att vara ett av de högpresterande däcken på marknaden idag som erbjuder utmärkt styrrespons. Trots att däcket har B-tyst teknik för att förbättra förarens komfort och samtidigt minimera vägbuller, är Bridgestone Turanza t005s pris fortfarande budgetvänligt.

KOMPAKT SIPING

Bortsett från att ha kostnadseffektiva priser på Bridgestone Turanza t005, är detta däck också designat för att leverera kompakt siping i däckets slitbanor. Detta betyder att det är möjligt att ta bort vatten från banan i däcket. Som ett resultat kommer du att kunna förbättra det våta greppet och minska risken för vattenplaning.

FÖRSTÄRKT GUMMI PÅ DÄCKSIDAN

Med hjälp av försträkt gummi på däcksidan på Bridgestone Turanza t005 däck kan du dra nytta av tunnare däcksidor. Denna funktion ger extra säkerhet för körtekniken och bidrar till din utmärkta körkomfort.

UPP TILL 80 KILOMETER I TIMMEN

När det gäller priset för Bridgestone Turanza t005 har du inget att oroa dig för eftersom Bridgestones säkerhetsdäck är konstruerade för att nå upp till 80 kilometer i timmen. Detta innebär att du kommer att förbli säker även efter förlust av tryck eller punktering.

HÖGVOLYMSSPÅR

Bridgestone Turanza t005 däck är designade med högvolymsspår som du kan hitta i axeln. Denna extra funktion hjälper till att förbättra vattenflödet över däcket och sedan i kombination med den förstklassiga torkningen kommer det att bli ett förbättrat grepp vid vått väder.

SPARAR TID OCH PENGAR

Eftersom Bridgestone Turanza t005 däck erbjuder 10% längre livslängd, betyder det helt enkelt att du både kan spara tid och pengar. Du kan också förvänta dig kvalitet och komfort när du kör. Således kan du vara säker på att du är säker när du är på vägen.

När det är dags för dig att köpa nya däck är Bridgestone Turanza t005 däck en vinst för dig.

Jämför upp till 4 produkter:

av 283
visa fler 20
av 283
Är en betald annons
Skrolla upp