0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

PBK Customer Service Department,
Meridian House,
Gadbrook Park,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA

Kundservice: 01618131710

Telefontider Måndag - Fredag 8:00-20:00
Lördag 9:00-16:00

partnerships@thehut.com
Telefonnummer: 01618131710
Godkända betalningssätt:
Frakt via: DHL

Återförsäljaröversikt

Probikekit erbjuder cyklar, cykelkläder, cykelaccessoarer och cykeldelar till förmånliga priser. Det är ett brittiskt företag som har expanderat och erbjuder frakt till Sverige och den svenska marknaden. Är man intresserad av cykling så är detta absolut en butik för dig. Probikekits webshop har cyklar för alla slags aktiviteter – från triathlon-cyklar, tävlingscyklar, barncyklar och vanliga motionscyklar. Man kan lätta hitta något som passar ens intresse och framförallt ens budget. De har cyklar för bara några tusenlappar till lite dyrare, som exempelvis deras elcyklar. Probikekits webbutik har även mängder med information på vad för slags tillbehör du bör ha beroende på vilken aktivitet du utför, vare sig det är motionscykling eller mer tävlingscykling så har de bra information som du gratis kan ta del av.

Probikekit kontakt

Probikekit är mycket enkla att kontakta trots att de är ett brittiskt företag. Man kan antingen skicka ett meddelande till dem via deras hemsida eller ringa deras kundservice via Probikekit telefonnummer 01618131710. Deras kundservice har öppet mellan 08:00 – 20:00 på vardagar och mellan 09:00 – 16:00 på lördagar. De har stängt på söndagar och röda dagar. Hos Probikekit får man alltid ett professionellt bemötande och de svarar mer än gärna på alla de frågor man kan tänkas ha.

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress:  partnerships@thehut.com

Skrolla upp