Valda filter

Mitas E-09 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Mitas E09

Mitas E09 däck är moderna däck dedikerade till motorcyklar (enduro). Mitas E09 erbjuder utmärkt hantering på motorvägen, även på ojämna ytor. Mitas producerar högkvalitativa däck på den europeiska marknaden. Det är bland de mest sålda varumärkena. De främsta fördelarna med Mitas E09 däck höga slitstyrka. Mitas däck e09 ger oss lågt slitage och utmärkt hantering under svåra förhållanden.

e09 mitasär en racing däck avsedd för extrema förhållanden, som till exempel går att hitta under Dakar-rallyt. Den är mycket starkt och undviker punktering där många andra däck hade gått förlorade. Och har en längre livslängd än de flesta liknande däck. Däcket finns i 7 storlekar.

Mitas är en tillverkare av terrängdäck (jordbruks -, industri-och motorcykel) med huvudkontor i Tjeckien. Mitas historia går tillbaka till 1930, när däcktillverkningen började i Prag, då Tjeckoslovakiens huvudstad och i den mähriska staden Zlin. För närvarande distribueras cirka 86 procent av alla däck som tillverkas av Mitas till sina kunder i Europa.

Köp Mitas E09

Det är mycket bra vägegenskaper också på svår terräng. Designad för dem som reser mycket, är Mitas E09 utmärkt valuta för pengarna. Även om dragningen på våt asfalt är låg, kompenseras den av några andra speciella egenskaper, såsom hållbarhet och vägbeteende. Priser på Mitas E09indikerar direkt att det är ett högpresterande däck. Om du letar efter ett däck som erbjuder utmärkt dragkraft och hantering på den mest krävande terrängen, är schwalbe däck marathon winter plus däcket för dig.

Alltså kan man summera det som att om du behöver ett lite mer krävande däck så är Mitas E09 definitivt något för dig.

Jämför upp till 4 produkter:

av 20
av 20
Är en betald annons
Skrolla upp