Valda filter

Mitas E 07 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Mitas e 07 – rätt Endurodäck för din motorcykel

Rätt däck till din motorcykel är på många sätt avgörande för din körupplevelse. De bidrar till stabilitet och trygghet samtidigt som riktigt bra däck kan hjälpa dig att njuta av din åkning på ett helt nytt sätt. Billiga mitas e 07 däck är eftertraktade men går utmärkt att finna, utan att tumma på kvaliteten. De besitter alla de kvaliteter du behöver för att framföra din motorcykel på ett tryggt och säkert sätt, varje dag, året runt.

Minimalt slitage oavsett körlängd

Med ett belastningsindex på 59 är detta ett riktigt bra val för dig som vill ha däck som håller länge. Genom att investera i däcken e 07 mitas kommer du med andra ord att köra tryggt och säkert under långa perioder, oavsett väglag och andra vädermässiga utmaningar. Mitas e 07 levererar med andra ord däckkvalitet och en motståndskraft som är svår att slå bland andra däck på marknaden idag.

Välbyggda däck av hög kvalitet

Med en bredd på 110, höjd på 80 och en diameter på 19 är dessa välbyggda däck ett utmärkt val för din motorcykel. Däcken har en unik prestanda med följsamma svängningsegenskaper, något som väl underlättar körförmågan även på utmanande vägar, oavsett årstid och väder.

Körstabilitet och kurvstabilitet är högt eftertraktade egenskaper för alla som kör motorcykel och mitas e 07 däck levererar här på varje punkt. Vid svårt och vått väglag visar mitas e 07 dessutom vägen med snabb och hög bromskapacitet vilket ytterligare minskar risken för olyckor och andra problem som kan uppkomma vid körning.

Ett riktigt bra Mitas e 07 pris

Köp mitas e 07 så får du ett par däck som kommer att hålla för alla de utmaningar du ger dem och samtidigt ge dig körglädje tack vare sin höga prestanda. Det är mycket enkelt att hitta priser på mitas e 07 som är både överkomliga och med snabb leverans. Ditt pris mitas e 07 ger dig möjlighet att investera i din motorcykel utan att för den skull betala mer än du behöver. Så njut av att köra din motorcykel med de ultimata endurodäcken redan idag.

Jämför upp till 4 produkter:

av 17
av 17
Är en betald annons
Skrolla upp