Valda filter

Kumho Ecsta PS71 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Kumho ecsta ps71 däck för en säker färd

Sommardäck som håller under många år är målet för de allra flesta som äger en bil. Med dessa däck från Kumho får du kvaliteten du behöver för att kunna köra säkert på vägarna även under sommarhalvåret. Billiga kumho ecsta ps71 däck ger dig helt enkelt allt du behöver för din bil, till ett riktigt bra pris som gör att du inte behöver kompromissa med dina bildäck.

Sommardäck med hög kvalitet och modern teknik

I undersökningar får ecsta ps71 kumho riktigt bra betyg vad gäller dess grepp på torra vägar liksom vad gäller bromskapaciteten och greppet när väglaget är blött. Även sommarväglaget kan vara oförutsägbart. Risken för att drabbas av en olycka minskar markant när du framför en bil med däck som har god bromskapacitet. Däcken från Kumho har bredden 225 och höjden 45 med en däckdiameter på 18.

Priser på kumho ecsta ps71

Köp kumho ecsta ps71 för att få kvalitet för pengarna. Bästa pris kumho ecsta ps71 går att hitta genom att jämföra online. Däcket ligger i mellanklassen och har en mycket lång förväntad livslängd tack vare användningen av den senaste tekniken vad gäller material och utformning.

Ecsta ps71 kumho är rätt sommardäck för dig som söker kvalitet till din bil och däck som tål att belastas dagligen, men samtidigt vill vara smart ur ett ekonomiskt perspektiv. Det är helt enkelt en investering som är bra att genomföra för alla som vill ta väl hand om sin bil och dess tillbehör.

Jämför upp till 4 produkter:

av 116
visa fler 20
av 116
Är en betald annons
Skrolla upp