Valda filter

Kumho WinterCraft ice Wi31 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


Kumho Wintercraft Ice wi31 Vinterdäck

Med den avancerade och senaste dubbstrategin betraktas Kumho wintercraft ice wi31 däck som ett exceptionellt däck som kan klara av både snö och is. Kumho wintercraft ice wi31 har den robusta breda turbinen som kommer att ge dig bästa hanteringen genom snön. Bortsett från det bör du köpa Kumho wintercraft ice wi31 för en låg profildesign som dramatiskt kommer att förhindra att vägljud hörs. Wintercraft ice Wi31 Kumho anses vara en verklig modernisering av däck för körning på de vintriga småvägarna.

Kumho Tires har tillverkat detta Kumho wintercraft ice wi31 som kommer med de senaste tekniska framstegen, inklusive prestanda vid våta vägar och förstärkning för att hantera snön. Vinterdäck Kumho wintercraft ice wi31 ger dig enastående prestanda på snö och is på grund av dess laterala volymspår. Kumho wintercraft ice wi31 har en innovativ teknikdesign som hjälper dig att minska både buller och vibrationer så mycket som möjligt.

Eftersom kumho wintercraft ice wi31 kommer med många dubbar, kommer det att låta dig uppleva maximal hantering och bromsning i snöiga förhållanden och svåra isiga väder. Detta är enligt Kumho Tire själva. De är företaget som tillverkar och levererar dessa högkvalitativa däck. Kumho wintercraft ice wi31 är kända för att ge dig lovvärd prestanda under alla förhållanden.

Funktioner av Kumho Wintercraft Ice wi31 Vinterdäck,

Den har ett fälgskydd som fixeras i sidoväggen som kan passa olika storlekar av dina föredragna Kumho wintercraft ice wi31 Vinterdäck . Detta fälgskydd är utformat för att skydda dina däck från skador och problem.

  • Det har också ett riktat däckmönster.
  • Det nämnda däcket från Kumho wintercraft var gjort för ett starkt grepp som är ett resultat av ett högdispersionsmaterial .
  • Den har också 3D-sajpning som kommer att förbättra däckets vintergreppet.
  • På grund av sin avancerade och smarta placering och design, kommer det garanterat att ge dig lovvärd acceleration och exceptionell bromsning på snö och is.

Om du letar efter det bästa däcket som kan fungera på snöiga och isiga vägar, bör du köpa ditt Kumho-däck här på dack-online.com 

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 45877
visa fler 20
av 45877
Är en betald annons
Skrolla upp