Öppna filter

DÄCK DIMENSION

Index

Seller

Visa allt

Brand

Visa allt

Additional Options

Construction

Vinterdäck Tigar

Med ett Tigar vinterdäck kommer man kunna njuta av att åka på vägen utan några som helst problem, även om det snöar mycket ute. Hos däck-online finns det Tigar däck och då framförallt Tigar SIGURA STUD 195/65 R15 95T vilket är bland de billiga tigar vinterdäck på marknaden just nu. Sigura Stud hjälper dig att få ett bra grepp på vintervägarna samtidigt som inbromsningstiden minskar, vilket gör att du kör säkrare.

Köpa Tigar vinterdäck

Vill man köpa billiga Tigar vinterdäck är vår hemsida perfekt för det. Här kan man jämföra olika däck hos leverantörer så man är säker på att få bästa pris Tigar vinterdäck på marknaden. Jämför man så märker man att ett Tigar däck med Sigura Stud versionen kostar mellan 890 kronor till 930 kronor, vilket gör det mycket prisvärt för den kvalité man får. Däcket har fått ett bra snittbetyg av våra kunder och erbjuder mycket god körkomfort samt bränsleförbrukning vilket är bra både för miljön och din plånbok.

Det är mycket enkelt att köpa ett Tigar vinterdäck. Gå bara in på vår hemsida, hitta det pris du är nöjd med och beställ hem det. Beroende på vilket alternativ du väljer kan leveranstiden variera, men det tar oftast runt 5 – 7 arbetsdagar. Givetvis är det fraktfritt så det är ingenting man behöver oroa sig för. Man kan antingen få det hemskickat till sig, eller så kan man få det skickat till närmsta utlämningsställe om det passar bättre. 

Mer ...

🚗 JĂ€mför priser för Tigar Bil VinterdĂ€ck

Mer ...
Valda filter:
 • Tillverkare: Tigar

JÀmför upp till 4 produkter:

av 1
  • 195/65 R15 95T
  • Bil - Vinter

  SnabblÀnk till erbjudandet

  giga-dack.se 898,00 kr
  mobilemech.se 926,00 kr
  dack-guru.se 933,00 kr

  Högsta pris: 984,00  kr

  frĂ„n  898,00 kr

  Spara upp till 9%

  Alla 8 erbjudanden
  Genomsnittsbetyg test
av 1
Är en betald annons

Visa datorsajten