Öppna filter

DÄCK DIMENSION

Index

EU Labeling


till

Seller

Visa allt

Brand

Visa allt

Additional Options

Construction

Sportiva sommardäck: körglädje i staden och på motorvägar

Om solen skiner från himlen, har den perfekta dags för en sommar utfärd. Sommardäck men behöver inte bevisa endast i bra väder, även i skyfall och våta vägar är att hålla spåret. Sportiva sommardäck erbjuder imponerande köregenskaper i alla väder.

De viktigaste fakta om Sportiva sommardäck

Sportiva sommardäck är verkligen billigt, men ingalunda av billigare kvalitet. De är tillverkade däck i verk av Continental , världens fjärde största däcktillverkare. Alla produktionsanläggningar finns i Europa. Bilister kan därför förlita sig på sommardäck och en hög nivå. Sportiva sommardäck finns i olika strängar, så att varje förare kan ta reda på själva de bästa modellerna. Gemensamt för alla är utmärkta vattenplaningsegenskaper, vilket gör körning på våta vägar för säker njutning. Tvärgående spår och därigenom tvingar vattnet åt sidorna, föraren håller på detta sätt alltid har kontroll över sitt fordon.

Matchande modeller för varje typ av fordon

Det breda utbudet av sommardäck Sportiva håller matchande modeller redo för en mängd olika typer av personbilar. Från små bilar till sportsedan alla bilar kan utrustas med högkvalitativa däck. Olika hastighetsklasser kommer även att finnas tillgängliga. Sportiva sommardäck är också perfekt för körglädje från vägen: försiktigt bearbetade off-road däck kommer att glädja SUV fläktar. I praktiskt prov alla varianter bevisa genom deras lågt slitage. Även höga temperaturer kan den speciella gummiblandningar skada.

Dynamisk körglädje på alla vägar garanteras med Sportiva sommardäck. Vare sig för familjen utflykt eller utfärd in i området, lågprisdäck är alltid en perfekt följeslagare.

Mer ...

Jämför priser för Sportiva Sommardäck

Mer ...
Valda filter:
  • Tillverkare: Sportiva

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
av 1
Är en betald annons

Visa datorsajten