Öppna filter

DÄCK DIMENSION

Index

EU-Label


till

Seller

Visa allt

Brand

Visa allt

Additional Options

Construction

Pneus av Sebring: Sommardäck från Baden Land

I däcket varumärke Sebring är exklusiv hus varumärke grossisten och auto återvinnings IHLE från Baden-området. I däck av Sebring är hög kvalitet däck som utvecklas och tillverkas av en av de ledande premiumtillverkaren. Detta ger sina årtionden av erfarenhet och garanterad produktion på högsta nivå av säkerhet och de senaste tekniska standarder.

Sebring sommardäck med ny gummiblandning

Sebring sommardäck framställs på grundval av innovativa processer genom nya Gummmischungen. Den moderna slitbanemönstret ger hög kvalitet däck alla nödvändiga funktioner som sommardäck måste utse. Den enorma grepp ger maximal vidhäftning på torra vägbanor under värmeböljor samt fukt. Detta förbättrar inte bara körstabilitet och styrprestanda på däcket, men också garanterar en hög nivå av komfort och den nödvändiga säkerheten i alla körsituationer. Den utmärkta dragkraft ger också en utmärkt kraftöverföring till vägbanan för en sofistikerad och sportig körstil. Sebring sommardäck är tillförlitliga produkter för alla körförhållanden.

Sebring kombinerar hög kvalitet med rimliga priser

Förutom Sebring sommardäck finns också hög kvalitet vinterdäck denna exklusiva tillverkare. Den unika gummiblandning, är däcket optimerad för minimal rulljudet, vilket leder till en liten volym belastning på miljön. Samtidigt i förbrukning regleras av lågt rullmotstånd. Särskilt ekonomiskt däck i kölvattnet av den långa kilometer körsträckor och deras livslängd. I kombination med den enorma kraften i däck och nödvändig säkerhet klarar tillverkarna att erbjuda produkter till ett attraktivt pris-prestanda-förhållande. Ett erbjudande som övertygar i alla avseenden.

Sebring sommardäck är kvalitet premiumdäck som erbjuder ett verkligt alternativ för miljö och prismedvetna kunder med höga krav.

Mer ...
Jämför priser för Sebring Sommardäck
Mer ...
Valda filter:
 • tillverkare: Sebring

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
 • 215/45 R17 91W
  Sebring
  Sebring
  Jämför
  • 215/45 R17 91W
  • Bil - Sommar

  Snabblänk till erbjudandet

  • giga-dack.se 742,00 kr
  • dack-guru.se 784,00 kr
  • autopink-shop.se 784,00 kr

  Högsta pris: 822,00 kr

  från  742,00 kr

  Spara upp till 10%

  Alla 6 erbjudanden
av 1
Is a paid advertising

Visa datorsajten

Ditt personliga utrymme på Dack-online.com!
Inloggning
Registrering