Öppna filter

DÄCK DIMENSION

Index

EU Labeling


till

Seller

Visa allt

Brand

Visa allt

Construction

Riken sommardäck i högsta kvalitet

Däcket varumärke Riken ser tillbaka på en lång historia som började i de traditionella tillverkarna 1917 som ett kemiföretag i Japan. Under de senare åren, tog företaget på fler aktiviteter och började få fotfäste inom däckindustrin. År 1979 började Riken med expansionen och distribution i USA och sedan dess har ett ökande popularitet genom nöjda kunder. Sedan dess har varumärket har antagits av den världsberömda Micheln Group 1992 kvaliteten på tillverkade ökar kvalitet fordonsdäck stadigt.

Högkvalitativa sommardäck Riken

Med Riken hörde en annan utestående varumärke däck för Michelin grupp , vilket förmodligen är den ledande tillverkaren i branschen över hela världen. RIKEN sommardäck bevisa expertis varumärket i fråga om kvalitet och hög körsträcka prestanda däcken. Däcken imponera med en unik mjukhet och en uttalad livslängd. Den specialutvecklade profil ger en utmärkt vattenavvisande och - genom sina sidospår - ett särskilt god vidhäftning. Således är däcket också perfekt för svåra väderförhållanden och fuktighet.

Riken sommardäck kombinera tradition och teknik

Den traditionella varumärket använder i sin produktion av innovativ teknik, som efterträder producenten att erbjuda en särskilt god kvalitet till ett rimligt pris. Om den enorma distributionsnät för Michelin Group Riken sommardäck kan säljas i mer än 170 länder. Förutom däck för bilar Riken producerar även däck för lastbilar , lastbilar och skåpbilar. Den växande efterfrågan på däcktillverkaren detta visar att däcken har blivit ett lönsamt alternativ mitt i de etablerade varumärken.

Rieken sommardäck ger ett optimalt pris-prestanda-förhållande, som är ett bra alternativ för prismedvetna bilälskare i alla fall.

Mer ...

Jämför priser för Riken Sommardäck

Mer ...
Valda filter:
  • Tillverkare: Riken

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
av 1
Är en betald annons

Visa datorsajten