Öppna filter

DÄCK DIMENSION

Index

Price

kr
till
kr

EU Labeling


till

Seller

Visa allt

Brand

Visa allt

Additional Options

Testbedömning

till

Kormoran Sommardäck

En bra grepp och grepp -. Dessa är de viktigaste förutsättningarna för säkra däck Kormoran sommardäck säkerställa att fordonet förblir stabilt. De är ett bra val för cyklister som behöver en säker däck i torra och våta förhållanden, samtidigt som rimliga priser.

Skarven garanterar rätt däck för alla fordonskategorier

Kormoran Sommardäck ger en bekväm och säker resa på fordonet. De är väl lämpade för särskilt varma och därför mycket krävande för däcksäsongen. Drifts egenskaperna hos dessa sommardäck testas regelbundet av företaget, så att kunden kan lita på kvaliteten på Kormoran alltid. Tillverkaren visar också att kvalitetsdäck inte behöver vara dyrt. Skarv Somme däck tillverkas för nästan alla fordonsklasser. Bil- och lastbilsförare kan välja från ett brett sortiment. Samtidigt tillhör den polska traditionellt varumärke till Michelin , en av världens mest kända däcktillverkare.

Skarven bygger på beprövad teknik Michelin

Den Runpro B2 är en sommar bildäck med utmärkta driftsegenskaper på torra och våta vägar. Däcket är på Michelin testade -Testgelände steg. Däcket säkerställer fordonets stabilitet även när testförarna utför extrema manövrar. Tack vare den speciella profilstruktur är risken för vattenplaning är reducerad till ett minimum. Trots sådana goda egenskaper hos dessa däck är tillgänglig till ett överkomligt pris. Precis som Kormoran D , en högkvalitativ lastbilsdäck av den polska producent. Detta Kormoran sommardäck är lämpliga för olika klasser av lastbilar, eftersom profilen även vid extrema påfrestningar behåller sin struktur. Det kan användas på drifts hjulen på lastbilen, men också på släpvagnen lastbil.

Samarbetet med Michelin hjälper att Kormoran sommardäck är säkrare och ger en mer komfortabel körning. De är billiga och imponerar med en mycket hög kvalitet, vilket också återspeglas i lägre slitage. Även de mer krävande förare kan lita på Kormoran däck.

Mer ...

Jämför priser för Kormoran Sommardäck

Mer ...
Valda filter:
  • Tillverkare: Kormoran

Jämför upp till 4 produkter:

av 31
av 31
Är en betald annons

Visa datorsajten