Öppna filter

DÄCK DIMENSION

Index

Price

kr
till
kr

EU Labeling


till

Seller

Visa allt

Brand

Visa allt

Construction

Infinity sommardäck med bra grepp

Infinity, ett dotterbolag till Dubai Al Dobowi Group, producerar högkvalitativa däck fram i bästa kvalitet. Därför Infinity Däck Europe Ltd. erövrat den europeiska marknaden med lätthet. Infinity Sommardäck imponerar med enastående köregenskaper. Detta inkluderar ett bra grepp, lågt rullmotstånd och en lång livslängd.

Infinity Sommardäck på Reifen.de

Sedan 1987 Infinity ger däck för den europeiska marknaden. Företagets utvecklare arbetar kontinuerligt på att utveckla ny teknik för att göra produkter med utmärkta köregenskaper kan. De Infinity Sommardäck övertyga med goda materialegenskaper och grepplister. Däckens skick är optimerad så att den är anpassad till behoven på vägen perfekt. En av de bästa sommardäck Infinity är INF 050:e Det kännetecknas av mjuka köregenskaper och en innovativ profil. Dessutom är det enligt Infinity tillgängliga Infinity Sommardäck även spara bränsle på grund av sin speciella utformning, vilket gör det rätta valet för passionerade förare. Infinity Sommardäck lämpar sig för industriella fordon, jordbruksfordon, personbilar, skåpbilar, traktorer och andra fordonstyper.

Sommar Infinity däck som uppfyller kraven på gatan rättvisa

Infinity Sommardäck INF 040 är avsedd för hastigheter upp till 210 auktoriserade vardags däck enligt Infinity erbjuds. Hans styrka är ett bra grepp på torra vägar och låg däckslitage. Högre förväntningar, INF 049 möts. Hans grepp på torra vägar är över genomsnittet. Han har också en hög tillförlitlighet i våta förhållanden. Dessutom visar detta Infinity sommardäck på våta och torra vägar en utmärkt bromsprestanda. Den på Infinity däck erbjuds arbetar tyst och kännetecknas av en hög nivå av komfort.

Med högkvalitativa däck till Infinity ger en bra position på den europeiska och internationella marknaden. De nya Infinity Sommardäck ger bra grepp på torra vägar. Dessutom har deras körbeteende optimerats för våta vägar. Den lågt slitage av Infinity Sommardäck garanterar en lång livslängd. I Reifen.de ett brett spektrum av Infinity är att hitta sommardäck.

Mer ...

Jämför priser för Infinity Sommardäck

Mer ...
Valda filter:
  • Tillverkare: Infinity

Jämför upp till 4 produkter:

av 3
    • 145/65 R15 72T
    • Bil - Sommar

    Snabblänk till erbjudandet

    giga-dack.se 426,00 kr
    dack-guru.se 466,00 kr
    autopink-shop.se 470,00 kr
    • E
    • C
    • 70 dB

    Högsta pris: 555,00 kr

    från  426,00 kr

    Spara upp till 23%

    Alla 6 erbjudanden
av 3
Är en betald annons

Visa datorsajten