Valda filter

Vredestein Ultrac Vorti Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Köp nya däck från Vredestein

Vredestein är en holländsk däcktillverkare med sitt säte i Enschede. Många rynkar nog på pannan och har ingen aning om Vredestein. Men faktum är att företaget har funnits i över 100 år och är ett etablerat namn på däckmarknaden. Företaget är kanske inte lika känt i Sverige, men de högkvalitativa vredestein ultrac vorti däcken borde definitivt finnas på fler bilar även i vårt avlånga land.

Hög prestanda med vredestein ultrac vorti

Ultrac vorti från vredestein tillhör den högsta klassen på marknaden. Detta däck har tagits fram i samarbete med Giugiaro som är ett italienskt designföretag, och tillsammans har de skapat ett högpresterande däck med ett unikt och sportigt utseende. Om du köper vredestein ultrac vorti kan du stoltsera på vägarna med fantastiska egenskaper som inkluderar ett utmärkt grepp och en härlig komfort på såväl torra som våta vägbanor. I tillägg till det så är däcken väldigt tystgående tack vare den framskridna tekniken som Vredestein har tillgång till. Vägegenskaperna och bromsegenskaperna är även de faktorer som detta däck inte har kompromissat med. Ett köp av detta däck är en väldigt bra investering, både för dig som förare och för din bil.

Vredestein ultrac vorti är dyra, men går att få till bra pris

Vredestein ultrac vorti däck ligger i den övre prisklassen, vilket är fullt förståeligt med tanke på den kvalitet och de egenskaper man får vid ett köp. Priserna på vredestein ultrac vorti kan dock skilja sig en hel del från butik till butik, och därför gäller det att vara vaksam innan man slår till. Man kan nämligen spara en del pengar genom att granska priserna hos de olika återförsäljarna, både online och i fysiska butiker. Om du så bara lyckas pressa priset med några hundralappar så är mycket vunnet. Oavsett så är detta ett prisvärt däck i allra högsta klass.

Jämför upp till 4 produkter:

av 4
av 4
Är en betald annons
Skrolla upp