Valda filter

Viking WinTech Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Viking = Kvalitet från vårt västra grannland

Vill du köpa ett vinterdäck där tillverkarna är väl medvetna om det nordiska vinterklimatet så är viking wintech däck helt rätt för din bil. Viking är nämligen en norsk däcktillverkare som funnits på marknaden länge och med tanke på att företaget är norskt så har deras däck anpassats och testats på det vinterväglag vi är vana vid. Däcket har även M+S- och 3PMSF-märkning som innebär att däcket testats noggrant för att ha det som krävs för ett vinterdäck i Sverige.

Viking wintech

Wintech viking är ett däck som ger dig ett bra och tryggt grepp i alla de olika väglekar som den svenska vintern har att bjuda på. Däckets sajpningar gör även att du får ett mer robust däck med starkare grepp vid snabba hastighetsförändringar. Det bidrar i sin tur även till att det blir enklare att undvika att få sladd när du kör med viking wintech däck. Spåret i mitten gör även att vatten forslas bort, så oavsett om du kör i vatten, slask eller på is så har du ett fullgott skydd ute på vägarna.

Norska viking wintech till svenskt pris

Norge har mycket bra kvalitetsprodukter i allmänhet, men det är ett land som är väldigt dyrt att besöka. Man kan därför tänka sig att norska däck har skyhöga priser, men det går faktiskt att hitta bra pris på viking wintech. Lättast gör du det genom att söka hos de olika återförsäljarna på internet, och givetvis de svenska återförsäljarna. Köp viking wintech online genom att jämföra olika butiker så kan du med lite tålamod och finess köpa riktigt bra däck till ett riktigt bra pris.

Jämför upp till 4 produkter:

av 48
visa fler 20
av 48
Är en betald annons
Skrolla upp