Valda filter

Goodride SW608 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Lågbudgetdäck för den som kör lite mindre

Ibland kan det vara lite av en balansgång att välja däck. Om du kör väldigt lite på vintern ska du inte behöva lägga flera tusen kronor på ett däck, men samtidigt vill man inte kompromissa med exempelvis säkerheten. Men om du tillhör skaran som kör väldigt lite under vintertid så kan goodride sw608 däck vara däcket för dig. Du ska dock veta att det är ett lågbudgetdäck och med det sagt så får du inte de optimala egenskaperna som man får vid köp av ett däck som kostar 4 gånger så mycket. Det säger ju å andra sidan mer eller mindre sig själv. Sw608 goodride är dock ett solitt däck som du kan klara dig bra på såvida du inte ska ge dig på svår körning.

Goodride sw608 – bra valuta för pengarna

Trots att däcket ligger i budgetklassen så får man bra valuta för pengarna vid köp av goodride sw608. För priset får du ett överraskande bra grepp både på torrt och vått underlag. Dock är bullernivån på däcket relativt högt, i synnerhet på motorväg och i högre hastighet, så du kan inte förvänta dig helt tystgående körturer. Men det fungerar som sagt utmärkt som ett vardagligt däck under vintern.

Goodride sw608 hittar du enkelt till ett fint pris

Oavsett om man ska köpa billiga eller dyra däck så vill man att det ska svida så lite som möjligt i plånboken. Billiga goodride sw608 däck är fullt möjligt att hitta hos flera återförsäljare. Då det här däcket som sagt är ett budgetdäck, innebär det att de flesta har råd med det. Priset på goodride sw608 kan dock skilja sig åt en del beroende på återförsäljare, men även på vilka dimensioner av däcket du behöver. Vanligtvis ligger detta däck på ett pris mellan 400 och 500 kronor. Du kan enkelt jämföra olika återförsäljare och däckbutiker online så du säkerställer att du får bästa möjliga pris när du köper ditt goodride sw608 däck. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 60
visa fler 20
av 60
Är en betald annons
Skrolla upp