Valda filter

Nokian Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori

Nokian vinterdäck är allra bäst för nordiska vägar

Om du vill köra riktigt säkert på nordiska vintervägar är Nokian vinterdäck ett garanterat bra val. Finska däckföretaget Nokian Tyres fokuserar nämligen helt på att skapa däck som lämpar sig för nordiska väg- och väderförhållanden. Det finns över hundra patent på Nokian vinterdäck och varenda år är dessa däck topp-placerade i motortidningarnas vinterdäcktester.

Ett Nokian vinterdäck som har ett mycket gott rykte är premiumdäcket Nokian Hakkapeliitta 8. Det är det allra mest framgångsrika dubbdäcket på marknaden för vinterdäck och har försetts med förstklassiga teknologiska lösningar. Mönsterklackarna har ett zig-zag-mönster som gör att däckets grepp förbättras. Det finns även sneda 3D-stödlameller på slitbanans mitt, vilket förstärker däcket konstruktion och ger utmärkt styrrespons.

Nokian vinterdäck som har dubbar har även försett med Eco Stud 8, den nya generationen dubbar som är helt revolutionerande. De är miljövänliga ankardubbar som har en ny flänsform, vilket minskar dubbanslaget. Antalet dubbar på däcket är 50 % mer än på tidigare generationers dubbdäck, vilket dämpar vägkontakten och effektiviserar funktionen. Nokian Eco Stud 8 ger överlägset grepp vid inbromsning och acceleration, mer komfort samt bättre slitstyrka. Däcket får ett balanserat grepp både rakt fram och sidleds, vilket gör att styrning och stabilitet inte påverkas även vid extrema lägen.

Nokian tillverkar även vinterdäck som inte har dubbar. Nokian WR D4 är ett exempel på ett sådant däck och det är världens första premiumvinterdäck för personbilar. Detta däck erbjuder utmärkt grepp på torra, våta och snöiga vägar.

Jämför upp till 4 produkter:

av 369
visa fler 20
av 369
Är en betald annons
Skrolla upp