Valda filter

Zf Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Visa allt

Volym (liter)

till

Håll växellådan i toppskick med ZF olja

Automatisk transmissionsvätska (ATF) är en högspecialiserad olja optimerad för de speciella kraven som automatiska växellådor i bilar ställer. Motorolja ZF är specifikt anpassade transmissionsvätskor för exklusiv användning i ZF-automatväxellådor. Genom att använda detta ZF smörjmedel blir det mindre materialslitage och mjukare skiftningsrörelser tack vare det konstanta friktionsbeteendet. Det blir också mindre vibrationer tack vare den kontrollerade glidningen av omkopplarens låskoppling. På grund av den låga viskositeten maximeras även ljuddämpningen. ZF smörjmedel har förbättrad smörjning med filmstabilitet vid all typ av körning och temperatur.

Välj rätt i sortimentet av ZF motorolja

Ett ZF smörjmedel som ingår i produktlinjen är ZF Lifeguard 8 ATF. Den är tillverkad med utvalda mineralbasoljor och erbjuder säker drift även vid hög belastning i automatiska växellådor, servostyrning och andra hydrauliska system. Utöver ovan nämnda egenskaper erbjuder den även förbättrad bränsleekonomi och reducerar utsläpp tack vare att den reducerar bränsleförbrukningen. Den här oljan följer specifikationer för många olika bilar som till exempel Land Rover, BMW och Audi.

ZF Lifeguard 6 ATF har samma egenskaper som ovanstående olja. Den följer också specifikationer för olika bilmärken som till exempel Hyundai, Maserati, Jaguar och Bentley. Tänk på att om du ska konvertera till motorolja ZF måste ett komplett oljebyte göras för att få produktens fulla effekt.

Innan du väljer att köpa ZF motorolja online är det viktigt att se efter vilken produkt som rekommenderas för ditt fordon. Detta hittar du i fordonets manual. Här går det sedan att jämföra motorolja ZF pris för att göra den bästa affären. Tänk på att det kan vara smart att köpa ZF olja i stora förpackningar, både för att spara pengar och för att alltid ha olja tillhands när det behövs.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 443
visa fler 20
av 443
Är en betald annons
Skrolla upp