Valda filter

Valvoline Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Valvoline olja för alla olika personbilar

Valvoline har tillverkat produkter och Valvoline smörjmedel i över 150 år och idag finns det oljor i deras sortiment som passar till alla olika typer av personbilar och lätta lastbilar med bensin- eller dieselmotorer. Valvoline motorolja är tillverkad med förbättrade tillsatser som ser till att hålla motorerna rena och samtidigt ge kvalitetsskydd under alla körförhållanden. De balanserade egenskaperna garanterar en enkel uppstart och optimal smörjning över ett brett spektrum av driftstemperaturer.

Teknologiskt avancerade lösningar i Valvoline motorolja

När du väljer att köpa Valvoline olja får du en produkt som har försetts med de allra senaste teknologiska lösningarna. Oljan ger ett genomgående skydd mot slitage och korrosion. Den håller även motorn ren genom att skydda mot slam- och lackavlagringsbildningar. Valvoline smörjmedel erbjuder även termisk stabilitet och skyddar mot oxidation.

Det finns många olika typer av olja att välja mellan när du ska köpa Valvoline motorolja online och dessutom har motorolja Valvoline pris som passar de flesta bilister. Tänk på att alltid se efter i ditt fordons manual vilken typ av motorolja som krävs. Produktsortimentet av Valvoline smörjmedel består av tre huvudlinjer: All-Climate, MaxLife och SynPower. All-Climate är en serie med Valvoline motorolja och andra produkter som passar för bilar som inte längre är inom garantin. Max-Life är den första oljan i världen som har tillverkats för motorer som har gått långt. SynPower är helt syntetiska oljor som har officiella godkännanden från OEM.

Jämför upp till 4 produkter:

av 46
visa fler 20
av 46
Är en betald annons
Skrolla upp