Valda filter

Urania Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Visa allt

Volym (liter)

till

Urania olja för kommersiella fordon

Motorolja Urania är ett produktsortiment från det malaysiska gas- och oljebolaget Petronas. Det består av dieselmotoroljor för kommersiella fordon som till exempel lastbilstraktorer, lastbilar, bussar och annan tung utrustning som arbetar under svåra driftsförhållanden. Motorolja Urania Premium är miljövänlig och har ett lågt askinnehåll tack vare att den har tillverkats med Petronas “Low Ash technology”. Urania smörjmedel är kompatibelt med olika fordons kontrollanordningar för utsläpp som till exempel systemet för avgasrening och dieselpartikelfilter.

Ett stort utbud av Urania motorolja

Fördelen med att köpa Urania motorolja online är att det finns ett mycket stort utbud att välja mellan. Det går att jämföra motorolja Urania pris för att sedan köpa den Urania olja som både passar fordonet och budgeten. Alla Urania smörjmedel har genomgått tester i Petronas laboratorier och på vägarna.

Ett exempel på ett Urania smörjmedel som visar upp den avancerade teknologin är Urania Daily LS som har utvecklats i samarbete med Iveco och Petronas. Det är en helsyntetisk motorolja med låg viskositet som har tillverkas specifikt för Euro 5-motorer som har dieselpartikelfilter samt turboladdare. Formulan med låg SAPS ger ett exceptionellt skydd mot förbränningsrester i partikelfiltret och tack vare “Fuel Economy”-teknik ger den en förbättrad bränsleekonomi.

Mineralbaserade motorolja Urania Turbo LD är ett annat exempel på en populär produkt. Den har utvecklats för att möta kraven som ställs av IVECO och är lämplig för både lätta kommersiella fordon samt turbo-motorer av alla olika märken och prestandakvaliteter. Urania Turbo LD minskar oljeförbrukningen upp till 30%.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 443
visa fler 20
av 443
Är en betald annons
Skrolla upp