Valda filter

Shell Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Volym (liter)

till

Håll bilen i gott skick med Shell olja

Shell smörjmedel och olja säljs till kunder i över 100 länder och det gör dem till den ledande globala leverantören för denna typ av produkt. Den motorolja Shell tillverkar finns i olika högteknologiska varianter och därför är det lätt att hitta exakt den formula du behöver till ditt fordon.

Shell Helix heter den motorolja Shell har framtagit till personbilar och den passar de flesta bilmärken. Den fungerar även utmärkt till premiumbilar och varje Ferrari lämnar till exempel fabrikerna fyllda med Shell Helix Ultra med PurePlus Technology. Det går att köpa Shell olja som är helsyntetisk eller semi-syntetisk. Motorolja Shell Ultra Helix är designad för att förbättra prestandan på tre sätt: genom att hålla bilmotorn ren, minimera friktionen och motverka slitningar.

All motorolja Shell producerar kommer från naturgas. Genom tekniken Shell PurePlus Technology konverteras denna gas till en kristallklar basolja som i princip inte har några spår av de orenheter som man hittar i råolja. Eftersom en motorolja består av 75-90 % basolja är detta ett stort positivt steg när det kommer till sammansättningen.

Den motorolja Shell skapar med hjälp av denna teknik har därför basolja som ger förbättrad viskositet, friktion och prestanda när det kommer till volatilitet jämfört med andra ledande traditionella basoljor. Det hjälper att förlänga motorns livslängd, minska underhållskostnaderna samt oljeförbrukningen, förbättrar bränsleekonomin och håller motorn renare.

Shell motorolja passar till de flesta bilar

Shell smörjmedel finns i många olika utföranden och de flesta oljor passar till diesel- och bensinbilar. När du ska köpa Shell olja online, se efter vilken typ av olja som rekommenderas av din biltillverkare och hitta sedan rätt sort här. Tänk på att du kan spara en del om du köper en större mängd vid samma tillfälle. Jämför sedan motorolja Shell pris för att hitta det bästa erbjudandet just nu. När du väljer att köpa Shell olja vet du att du ger din bil en av de bästa motoroljorna på marknaden.

Jämför upp till 4 produkter:

av 3
av 3
Är en betald annons
Skrolla upp