Valda filter

Mobil 1 Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Volym (liter)

till

Mobil 1 olja rekommenderas av många bilmärken

Mobil 1 är ett varumärke av syntetisk motorolja för bilar. De utvecklades av oljeföretaget Mobil oil, men är nu globalt marknadsförda och säljs av ExxonMobil. Motorolja Mobil1 är officiellt rekommenderat av Cadillac, Opel, Vauxhall, Buick, Porsche, Bentley, Lexus, Toyota och Chevrolet, för att nämna några märken. Motorolja Mobil 1 är en världsledande syntetisk olja och överträffar de amerikanska, europeiska och amerikanska biltillverkarnas strängaste krav. Oljan erbjuder ett utmärkt skydd mot motorslitage, oavsett hur kalla, heta eller tuffa körförhållandena är.

När du väljer att köpa Mobil 1 olja får du en motorolja som håller garanterat hög kvalitet tack vare de noggrant kontrollerade framställningsprocesserna. Mobil 1 är exempelvis det första oljebolaget som har fått beviljat ISO 9000, vilket är standardens europeiska omspännande certifikat för kvalitet. Ska du köpa Mobil 1 motorolja online bör du först och främst se efter vilken typ av olja som är rekommenderad för ditt fordon. Detta finner du i fordonets manual. Det finns nästan garanterat ett Mobil 1 smörjmedel som passar ditt fordon och dessutom har även Motorolja Mobil 1 pris som passar de flesta budgetar.

Mobil 1 motorolja passar många typer av fordon

Motorolja Mobil 1 Esp Formula 5W-30 är en olja som har låg askhalt samt låga nivåer av fosfor och svavel. Det är en helsyntetisk olja som är utvecklad för att passa moderna bilmotorer, framförallt bensin- och dieselmotorer i nya bilmodeller. Oljan kommer med förbättrade friktionsegenskaper och har en bra termisk samt oxidationsstabilitet. Den innehåller även aktiva rengöringsmedel. Detta Mobil 1 smörjmedel uppfyller de senaste kraven från BMW, Audi, MB och VW samt den senaste ACEA C3-specifikationen för motoroljor.

Ska du köpa Mobil 1 olja och köra ofta i låga temperaturer kan Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 vara ett bra val. Den är tillverkad av en patenterad mix av högpresterande syntetiska basoljor som har förstärkts med ett precist balanserat tillsatssystem. Denna motorolja har designats för att ge ett skydd som är oöverträffat och särskilt vid start i mycket kalla miljöer. Denna olja erbjuder förbättrade friktionsegenskaper. Den tar även bort befintligt slam och erbjuder exceptionell renhet.

Jämför upp till 4 produkter:

av 12
av 12
Är en betald annons
Skrolla upp