Valda filter

Mazda Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Mazda olja håller motorn i gott skick länge

För att försäkra dig om att din Mazdas motor presterar maximalt rekommenderas det att köpa Mazda olja original. Alla fordon från Mazda har olika oljebehov som grundas på vilken modell eller motor det gäller samt vilket intervall för oljebyte som rekommenderas. Mazda smörjmedel original har testats på många olika modeller av Mazda och möter därför alla kvalitetskrav och ser till att fordonet hålls inom garantikravet. Innan du väljer att köpa Mazda motorolja online, se efter vilken typ av olja ditt fordon behöver. Detta hittar du i instruktionsboken.

Mazda olja är designad av Total

Det är det världsledande företaget Total Lubricants som designar och producerar Mazda smörjmedel. Deras motorolja levereras i dagsläget till över 2300 verkstäder, bensinstationer och auktoriserade återförsäljare i över 45 länder. Motoroljan som Total tillverkar har genomgått omfattande laboratorietester. Bland annat testas och godkänns motståndskraften mot slitage i alla dess former och oxidation i föroreningssystem och motorer. Tack vare dessa tester möter många Mazda smörjmedel original de särskilt avancerade specifikationerna för Skyactiv motorteknologi som utvecklades av Mazda för att ge perfekt miljövänlig prestanda utan att kompromissa på effekt och körkomfort. Motorolja Mazda original har designats för att reducera koldioxidutsläppet och för att minska bränsleåtgången.

En olja som passar de flesta Mazda-modeller med bensinmotorer, inkluderat RX-8, är motorolja Mazda Original 5W30. Det är ett högpresterande smörjmedel som är helsyntetiskt och erbjuder fullt motorskydd samt förstärker dess funktionalitet. Tänk på att vanligtvis har motorolja Mazda pris som är billigare per liter om du köper större förpackningar. Förutom att spara pengar garanterar det även att du alltid har rätt olja tillhands.

Jämför upp till 4 produkter:

av 3
av 3
Är en betald annons
Skrolla upp