Valda filter

Elf Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Elf motorolja har tillverkats med kunskap från racerbanorna

Elf smörjmedel är ett varumärke från tillverkaren Total Nordic. Total utvecklar sina motoroljor så de följer och ofta överträffar de rådande specifikationerna för prestandamotorer och dagens personbilar, som till exempel SAE, API och ACEA. Motorolja Elf är officiell leverantör till några stora racertävlingar samt olika evenemang som World Series by Renault samt Dakarrallyt. Elf smörjmedel är utvecklat efter de tekniska lärdomar som Total Nordic har fått från racerbanorna. När du väljer att köpa Elf olja vet du att många racerbilar kör omkring med precis samma olja.

Hitta den Elf olja som passar ditt fordon

Motorolja Elf finns i många olika varianter och det går att välja mellan helsyntetisk eller halvsyntetisk olja. Både diesel- och bensinmotorer kan fyllas upp med motorolja från Elf, så länge det är specificerat vid varje produkt.

Ett exempel på ett prisvärt och mycket användbart Elf smörjmedel är Evolution Full-Tech LLX 5W-30 som är baserat på ELF:s syntetteknik. Den är avsedd för att smörja lätta fordons bensin- eller dieselmotorer. Den speciella sammansättningen är skapad för att vara kompatibel med diverse efterbehandlingssystem. Denna olja är särskilt utformad för att uppfylla de särskilda kraven för Volkswagen-bilar samt motorer som följer standarderna EURO V för minskade emissioner. Andra oljor, som till exempel Evolution Full-Tech FE 5W-30, följer även standarden EURO IV. Just denna olja är även specialanpassad för Renaults nya bilmodeller som har försetts med dieselpartikelfilter.

Det går att hitta Elf smörjmedel och motorolja som är specialanpassade för de vanligaste bilmärkena. När du ska köpa Elf motorolja online, var noggrann med att se efter i ditt fordons specifikationer vilken olja som passar. Hitta sedan rätt motorolja Elf här. Tänk på att vanligtvis har motorolja Elf pris som är lite billigare när du köper större förpackningar. Vet du att Elf smörjmedel och olja fungerar bra för ditt fordon, passa därför på att köpa Elf olja i större mängd och förvara sedan oljan i garaget eller bilen. Då har du alltid rätt produkt till hands när den behövs.

Jämför upp till 4 produkter:

av 16
av 16
Är en betald annons
Skrolla upp