Valda filter

Castrol Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Castrol olja för dig som väljer premiumprodukter

För dig som vill ha ett premium smörjmedel är den motorolja Castrol tillverkar ett utmärkt val. De är en av världens ledande tillverkare samt distributör när det kommer till motorolja och fetter till bil, sjöfarts- produktions- flyg- samt oljeutvinningsindustrin. Det går att köpa Castrol olja i 120 olika länder och över 2000 distributörer tillhandahåller deras produkter. Castrol har över 100 års erfarenhet inom tillverkning och utveckling av motoroljor.

Castrol smörjmedel finns i många olika varianter och deras sortiment som består av avancerad motorolja för personbilar inkluderar syntetisk, delsyntetisk och mineralolja som passar för höga miltal samt dieselmotorer. När du ska köpa Castrol olja bör du först se efter i ditt fordons specifikationer vilket smörjmedel som rekommenderas. Några av de produkter som du kan välja mellan när du ska köpa Castrol motorolja online inkluderar Edge, Magnatec och GTX.

Många olika varianter av Castrol motorolja

Motorolja Castrol Edge är deras starkaste samt mest avancerade motorolja hittills. Den har försetts med tekniken Fluid Strength Technology™ som ger oljan styrkan som krävs för att minska kontakten som sker mellan metallytor. Castrol Edge når även känsliga motordelar riktigt snabbt, tack vare dess flytegenskaper som är utmärkta även vid låga starttemperaturer. Motorolja Castor Magnatec har en unik sammansättning som skyddar bilens motor från starten och det reducerar även motorslitaget drastiskt. Motorolja Castrol GTX har en sammansättning som rensar bort slam som är gammalt, samtidigt som den skyddar mot uppkomsten av nytt slam på ett bättre sätt än vad industrioljor gör.

När du ska köpa Castrol olja kan du välja mellan helsyntetisk eller delsyntetisk och det går även att välja olja efter viskositet, som exempelvis 5W-30 olja och 5W-40 olja. Vissa oljor är som tidigare nämnt specialtillverkade för att passa nyare modeller av populära personbilar såsom Volo, Audi, Volkswagen eller Ford. Om du helst väljer premiumprodukter till ditt fordon är det ett utmärkt val att köpa Castrol motorolja online. Här har motorolja Castrol pris som passar dig, tack vare de olika storlekarna på dunkarna.

Jämför upp till 4 produkter:

av 178
visa fler 20
av 178
Är en betald annons
Skrolla upp