XXL.se
0  von 5 sternen
*die dürchscnittliche Bewertung durch Reviews
siehe artikel
Återförsäljarnas adresser:

XXL Sport & Vildmark AB
Orgnr: 556685-0623

Huvudkontor:
Ulvsundavägen 187 D,
Bromma

Telefon: 010-4513500

VD: Janicke Blomsnes

Moderbolag: XXL Sport & Villmark AS

Godkända betalsätt:
Frakt via: DHL

Återförsäljaröversikt

Information om XXL.se

XXL är en sportkedja som växer extremt fort och för tillfället expanderar de snabbast i hela Norden. Hittills har de öppnat 22 stora varuhus runt om hela landet. Företaget grundades 2001 och de har sitt huvudkontor i Oslo, Norge. Just nu finns butiker i Norge, Sverige, Finland och Österrike. Det finns även webbutiker i Ryssland och Danmark samt planer på att bygga fysiska butiker i Danmark. Deras affärsidé sammanfattas på detta sätt: Stort urval, kända varumärken och xtra låga priser. XXL butik har samlat mängder av sportprodukter tillsammans med vildmarksprodukter i samma butik. Är man sport- och vildmarksintresserad är alltså XXL webbutik och fysiska butiker en plats man absolut bör besöka. Butikerna är indelade i olika specialistavdelningar och alla i personalen är produktutbildade.

Deras sortiment består enbart av kända varumärken och de har från början motsatt sig att tillverka sina egna produkter som så många andra sportbutiker gör. XXL.se fokuserar istället på att sälja de allra bästa varorna till ett billigare pris snarare än att sälja billigt tillverkade varor. Anledningen till att de kan erbjuda så låga priser är för att de gör stora inköp samt att de har få men riktigt stora varuhus. Det håller nere deras omkostnader vilket lönar sig för kunderna som då kan köpa varorna billigare. För tillfället finns det runt 20 000 produkter i en XXL butik.

För att försäkra sig om att deras priser är de billigaste på marknaden idag har XXL webbutik 30 dagars prisgaranti. Varje dag scannar deras prisrobot sportmarknaden för att de de lägsta priserna på olika varor, sedan justeras priset på XXL webbutik för att slå det. Hittar man ändå samma vara billigare någon annanstans betalar XXL butik mellanskillnaden.

Alla leveranser från webbutiken är gratis om man handlar för över 399 kronor. Varorna skickas vanligtvis inom 1-4 vardagar. Postleverantörerna som XXL webbutik använder sig av är Postnord och Bring. Även returer och byten är gratis hos XXL och man får generösa 365 dagars öppet köp från köpdatumet.

XXL kundservice och kontakt

För tillfället erbjuder enbart XXL kontakt med sin kundtjänst genom e-post. När man skriver ett mail till dem ska man uppge sitt ordernummer som är knutet till beställningen man behöver hjälp med.

E-postadress: kundservice@xxl.se

XXL kundservice finns på plats på vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Mailar man under dessa timmar kan man förvänta sig ett snabbt svar. XXL Sverige erbjuder alltid svensk kundtjänst. Det finns inget XXL telefonnummer som man kan ringa för tillfället. Har man frågor om var ens beställning är och man redan har fått ett spårningsnummer bör man kontakta leveransföretaget som sköter frakten.

Kampanjer och rabatter

XXL Sverige har regelbundet olika kampanjer och rabatter på sina produkter. För att hålla dig uppdaterad rekommenderas det att prenumera på deras nyhetsbrev. Då får du regelbundet information, rabatter och kampanjerbjudanden skickade till dig. Oavsett om du är ute efter delar till din cykel, jaktutrustning och vapen eller nya löpkläder kan du hitta det hos XXL webbutik.

Visa datorsajten