0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

Wiggle Ltd.
1000 Lakeside, Suite 310
Third Floor N.E Wing,
Portsmouth, Hampshire
PO6 3EN
Storbritannien

Företagsnummer: 2667809

Momsnummer: 884 2571 94
VD: Will Kernan.

Godkända betalningssätt:

Information om Wiggle SE

Information om wiggle.se

Webbutiken Wiggle grundades i England år 1999 och de var mycket tidiga med att erbjuda cyklar och tillhörande produkter på nätet. Under 2000-talet växte företaget enormt och år 2012 lanserade de hela elva webbutiker som riktade sig mot olika länder. Wiggle Sverige hittar man på webbadressen www.wiggle.se. Utbudet i Wiggle webbutik består av olika produkter för sportentusiaster inom grenarna cykling, löpning, simning, triathlon, friluftsliv och träning. I deras sortiment hittar man de allra mest populära produkterna på marknaden. Wiggle samarbetar även med olika tillverkare för att skapa eller modifiera produkter så att de passar deras kunders behov och önskemål. Bland cyklarna hittar man bland annat kända märken som Vitus, Eastway och Verenti. Det finns även däck som passar till de olika cyklarna. Wiggle webbutik har en lägsta-pris-garanti på alla sina produkter. Hittar man samma produkt billigare i en annan, konkurrerande butik betalar de mellanskillnaden.

Leveranser och betalningar på Wiggle

Wiggle Sverige postar de flesta beställningarna med PostNord och handlar man för över 299 kronor ingår det gratis spårad leverans. Man kan även välja alternativet expressleverans och då skickas beställningen med DHL. Om beställningen läggs innan klockan 16:00 dyker paketet upp nästa dag och det går att spåra paketet från när det lämnar lagret tills det anländer till din dörr. Observera att detta tidsschema inte gäller på helger och att det inte kan garanteras nästa-dag-leveranser om man bor långt ute på landsbygden eller på en svåråtkomlig plats.

När man lägger in en beställning hos Wiggle webbutik kan man betala på många olika sätt. American Express, MasterCard, Visa och Visa Electron är bankkort som går bra att betala med. Det går även att betala på faktura via Klarna och om man uppfyller kraven kan man även ta hela summan på avbetalning genom dem. Vill man hellre betala med en e-plånbok är Paypal ett godkänt alternativ i Wiggle butik.

Att kontakta Wiggle kundtjänst

För tillfället erbjuder bara Wiggle kontakt med sin kundtjänst på ett sätt och det är genom att man fyller i ett frågeformulär på deras sida. Där finns alla möjliga uppställda problem/frågor som man klickar i och sedan skriver man själv ett meddelande i formuläret. Wiggle Sverige har svensk kundtjänst och därför kan man skriva på svenska. I formuläret fyller man även i sin e-postadress och sitt ordernummer. Man kan förvänta sig att få svar inom 12-24 timmar. Wiggle kundtjänst är på plats vardag som helg hela året runt. Än så länge finns det inte något Wiggle telefonnummer som man kan nå svensk kundtjänst på, utan det är bara genom detta formulär som man kan få svar på sina frågor.

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp