4,8 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

Tirendo GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berlin
Tyskland
USt.-ID-Nr.: DE 280017344

Ordförande för förvaltningsrådet: Rainer Binder
Verkställande direktörer: Andreas Prüfer
Säte: Hannover, Germany
Registreringsnr.: DE280017344
Momsregistreringsnr: SE502072677301

support@tirendo.se

Telefonnummer: +49 8403 08856

Godkända betalningssätt:

Information om tirendo.se

Information om tirendo.se

Tirendo webbutik säljer alla typer av däck till europeiska kunder. Hela företagsnamnet är Tirendo GmbH och det är ett dotterbolag till det europeiska internetföretaget Delticom AG som säljer däck. Tirendo butik arbetar med ett arbetslag inom däckindustrin, däckspecialister samt de bästa IT-utvecklarna. Deras samarbete med däcktillverkare gör att de kan garantera låga priser mot slutkund. I deras stora sortiment hittar man många olika populära däcktillverkare och deras däckprofiler. Några av de märken som är representerade i Tirendo webbutik är Michelin, Continental, Kumho, Hankook, Nokian och Dunlop. På Tirendo butik arbetar ett internationellt arbetslag som har erfarenhet med däck och bilindustrin.

Butiken säljer även aluminium- och stålfälgar, kompletta hjul och biltillbehör. Eftersom de har samarbeten med grossister över hela Europa finns det även en stor variation i fälgutbudet. Här kan till exempel hitta lite mer ovanliga fälgar som inte finns hos alla återförsäljare. Tirendo butik är även samarbetspartner med över 5000 olika monteringsverkstäder som kan hjälpa kunder att montera däck, fälgar eller hela hjul. När deras kunder beställer i Tirendo webbutik skickar de enbart varorna med välkända internationella logistikföretag som exempelvis GLS och DPD.

Att komma i kontant med Tirendo webbutik

Det är enkelt att komma i kontakt med den duktiga och erfarna kundtjänsten på Tirendo. De är aktiva på sociala medier och man kan hitta dem på Twitter och Facebook. Där kan man kontakta dem genom att skriva ett privat meddelande, öppna en chatt eller posta publikt på deras sida. Dessutom är det lite värt att hålla koll på deras Facebook, då de ofta annonserar ut där när det är dags för olika kampanjer eller om de kanske har en Tirendo rabattkod igång.

Det går även att skicka mail till Tirendo och de strävar efter att återkomma med svar så fort som möjligt. Vill man ringa till Tirendo webbutik kan man även göra det. Deras kundtjänst har öppet måndag-lördag klockan 07:00-22:00.

Tirendo telefonnummer: 010-19 92 581
E-post: support@tirendo.se

Missa inte heller deras detaljerade FAQ på www.tirendo.se där man kan få svar på de vanligaste frågorna som kunder har ställt tidigare. Här finns det bland annat information om saker som gäller själva beställningen, som fraktkostnader, leveranstid, utlämningsställen och returer. Det finns även intressant fakta om däcktyper, teknisk information och produktinformation som kan underlätta ifall man inte är helt säker på vilket däck man ska välja.

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress: 

support@tirendo.se

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp