Mister-Auto.se
0  von 5 sternen
*die dürchscnittliche Bewertung durch Reviews
siehe artikel
Återförsäljarnas adresser:

Postadress för Mr Auto:
c/o Franska Handelskammaren, Waterfront Building, Box 190
101 23
Stockholm
SVERIGE

Observera att detta är deras administrationsadress, inga besökare eller returpaket kan därför tas emot på denna adress. Information om hur du returnerar ett paket kan hittas under rubriken “Kontakt”.

Svenskt organisationsnummer: SE502070649401

Telefonnummer : 010-8 88 75 41

Godkända betalsätt:

Återförsäljaröversikt

Information om Mister-Auto.se

Mister Auto Sverige erbjuder många olika typer av biltillbehör och bildelar till billiga priser. Det går till exempel att köpa vinter- och sommardäck, motorolja och olika reservdelar som avgassystem, kylsystem och bromsdelar i Mister Auto webbutik. Det finns mer än 300 000 originaldelar i deras sortiment och de säger själva att de alltid erbjuder marknadens lägsta pris. Deras låga priser är möjliga tack vare att de säljer sina produkter helt utan mellanhänder. Mister Auto webbutik arbetar med de största leverantörerna och tillverkarna när det kommer till produktion av komponenter och service efter försäljning.

Alla bildelar i Mister Autos butik är godkända och uppfyller EEC-standarder för säkerhet och kvalitet. Bildelarna levereras klara för montering och det finns delar till över 50 olika fordonsmärken. Är du ute efter prisvärda budgetdäck eller högpresterande premiumdäck finns även det i sortimentet. Mister Auto grundades år 2017 och de har idag försäljningsställen i åtta europeiska länder. I Sverige har företaget en administrationsadress i Stockholm. Observera att inga besök kan göras på adressen och inga returer kan skickas dit. Vill man göra en retur på en vara måste man kontakta kundtjänsten.

Kontakt

Om man behöver kontakta Mister Auto kundtjänst för att man har frågor, behöver göra en retur eller bara vill ha information kan man göra det genom telefon eller e-post. Deras telefonlinje är öppen måndag-fredag klockan 09:00-16:00 och de som jobbar i kundtjänsten är svenskspråkiga.
Telefonnummer: 010-88 87 541

För att maila till Mister Auto webbutik måste man först logga in på sitt konto inuti butiken. Har man inget konto bör man skapa det. När man är inloggad får man ta del av ett formulär som man fyller i med namn, e-post, ämne och meddelande. Sedan får man svaret mailat till sin e-postadress. Glöm inte att se efter i skräppostmappen om svaret har fastnat där, då det kan vara ett problem ibland.

Betalning och leveranser

Hos Mr Auto Sverige kan du betala för din vara på många olika sätt. Vill du betala med bankkort är det Nordea, Visa och MasterCard som gäller. Det går även att betala med hjälp av Paypal och vill du hellre göra en banköverföring går det också bra. Mister Auto webbutik använder Klarna för sina fakturor.

När produkten har beställts tar det 24-48 timmar för Mister Auto Sverige att behandla beställningen. Detta gäller enbart på vardagar och ej på helg och helgdagar. Leveranserna görs med hjälp av pålitliga transportföretag som exempelvis DHL och GLS. Väljer man standardleverans vid betalningen tar det cirka 3 dagar att få hem ordern. För vissa varor kan man även välja expressleverans vilket innebär att varan levereras inom 24 timmar. Mister Auto leveranstid plus behandlingstid är alltså max fem vardagar om man väljer standardleverans. Hur mycket Mister Auto frakt kostar beror på hur tung eller skrymmande varan är.

Gör köpet ännu billigare

Trots att Mister Auto redan har överkomliga priser kan man få många varor ännu billigare. Då och då erbjuder de nämligen en Mister Auto rabattkod. Den brukar man kunna hitta på deras sida och den kan exempelvis ge 15% rabatt på flera tusen olika produkter. Rabattkoden skriver man in direkt innan betalningen och det procentuella avdraget sker då automatiskt. Det går även att ta del av tidsbegränsade kampanjer och erbjudanden om man prenumererar på deras nyhetsbrev.

Visa datorsajten