4,7 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland
USt-IdNr.: DE 812759861

Ordförande för förvaltningsrådet: Alexander Gebler
Verkställande direktörer: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Bolagets säte: Hannover
Registerrätt: AG Hannover HRB 58026
Momsnummer: SE 502061326001

E-post: dackonline@delti.com

Telefon: 0046844685478 (måndag till fredag från klockan 7 till 22)
Fax-no: 0046 844 680 423

Godkända betalningssätt:

Information om giga-dack.se

Information om giga-dack.se

Giga däck webbutik har ett riktigt stort utbud av olika däck och här kan man hitta något för alla typer av fordon och säsonger. Välj till exempel mellan vinter- och sommardäck, dubb- och friktionsdäck från många välkända tillverkare. Giga däck butik är en del av företagsgruppen Delticom AB, vilket är ett tyskt börsnoterat företag med huvudkontor i Hanover. När det kommer till däck och biltillbehör är de den största återförsäljaren på nätet och de har många olika butiker som riktar sig mot svenska kunder. Däckonline är en av deras andra butiker. Totalt har företaget Delticom över 380 olika webbutiker och de har kunder i hela 68 länder. På Giga däck webbutik skiljer sig utbudet åt något från det i de andra butikerna.

Trots namnet säljer inte Giga däck webbutik enbart olika däck. Här finns det även kompletta hjul med aluminium- eller stålfälgar samt olika biltillbehör som motorolja, snökedjor och olika bildelar. Många gånger är deras priser mycket lägre än hos andra webbutiker. Då och då kan man även ta del av en giga däck rabattkod som kan få ner priserna ytterligare. Dessa brukar publiceras på deras sociala medier som till exempel på deras Facebook-sida.

Att komma i kontakt med Giga däck butik

Det är enklast att sköta allt som har med en beställning att göra om man skapar ett konto på deras sida www.giga-dack.se. Där kan man följa aktuell status på beställningen. Vill man kontakta dem via telefon kan man göra det måndag-fredag klockan 07:00-22:00. Att ringa till dem kostar lika mycket som ett lokalsamtal.

Giga däck telefonnummer: 08-44 68 54 78

Vill man hellre maila kan man göra det. Har man frågor om sin beställning eller kanske allmänna frågor om däckstorlekar eller om deras olika erbjudanden använder man den här e-postadressen: dackonline@delti.com

Är det en reklamation eller en retur man vill göra ska man maila till: reklamationer@delti.com

Om det är allmän information man är ute efter istället kan man skicka e-post till adressen: info@delti.com.

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress:  E-post: dackonline@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp