0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck Fälgar
Återförsäljarnas adresser:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland
USt-IdNr.: DE 812759861

Bolagsstyrelsens ordförande: Alexander Gebler
Styrelse: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Bolagets säte: Hannover
Registerrätt: AG Hannover HRB 58026
Momsnummer: SE 502061326001

E-post: dackonline@delti.com

Telefon: 0852500608 (måndag till fredag från klockan 7 till 22)
Fax-no: 0046 844 680 423

Godkända betalningssätt:

Information om dackonline.se

Information om dackonline.se

Webbutiken www.dackonline.se öppnade redan vid millenieskiftet och är därför en av pionjärerna när det kommer till att sälja däck på nätet. Det är idag Europas största onlinebutik för däck. Bakom dackonline butik står företaget Delticom AB, ett tyskt företag som har varit börsnoterat sedan år 2006. Det är den marknadsledande återförsäljaren på nätet inom området däck och biltillbehör. Deras huvudkontor ligger i Hanover, Tyskland. Totalt har företaget över 380 webbutiker och de är aktiva in 68 olika länder. Deras årliga omsättning år 2016 översteg 600 miljoner euro. Delticom AB säljer även däck till grossister över hela världen.

Profiler, däcktyper och däckmärken

I dackonline webbutik finns det många olika profiler, typer av däck och däckmärken att välja mellan. Urvalet är otroligt varierat och det finns något för alla typer av fordon och budgetar. Året-runt- sommar- och vinterdäck för personbilar i olika storlekar, från små och stora tillverkare och i budget- eller premiumklassen finns på sidan. Däck till lätt eller tung lastbil, motorcykel, veteranbilar, elektroniska fordon, bussar och cyklar finns även det tillgängligt. Är man istället ute efter olika bildelar, tillbehör, motoroljor eller kanske batterier är det också enkelt att hitta det här. Dackonline butik har hela 6 miljoner kunder över hela världen som regelbundet köper från butiken. Det stora utbudet, de säkra betalningarna och snabba leveranserna är stora anledningar till att så många kunder väljer dackonline webbutik för sina bilrelaterade inköp. Eftersom de arbetar med internationella kontakter som kan erbjuda partier billigt kan de även sälja däcken billigt. Dessutom arbetar de med automatisering vilket pressar ner priserna ytterligare.

Leverans och kundtjänst

Dackonline webbutik har sina egna lager och kan därför skicka ut beställningar snabbt och enkelt, även under högsäsong. Däcken kan levereras direkt till din hemadress eller till din jobbadress om du önskar det. Det går även att få dem levererade till en däckhandlare eller monteringsstation som ska montera däcket åt dig. Dackonline samarbetar nämligen med 600 monteringsverkstäder som du kan ta hjälp av för att försäkra dig om att monteringen blir utförd på rätt sätt. Använd sökfunktionen på www.dackonline.se för att hitta en monteringsstation som ligger i närheten av dig.

För att komma i kontakt med dackonline kundtjänst kan du ringa under kontorstid till deras svenskspråkiga support.

Dackonline telefonnummer är : 08 - 52 50 06 08 och det kostar lika mycket som ett lokalsamtal att ringa till dem.

Det går även att maila till dackonline kundtjänst. Gäller det din beställning, betalningar, leveranser eller dylikt kan du maila till dackonline@delti.com.

Handlar det istället om mer allmänna frågor, som till exempel villkor för en tidsbegränsad däckonline rabattkod, kan du istället maila till info@delti.com. För returer och reklamationer ska man maila till reklamationer@delti.com. Dackonline webbutik har även en call-back service. Vill man använda sig av den hittar man den på deras sida. I ett formulär fyller man i sitt telefonnummer och vilken tid det passar att de ringer, sedan väntar man bara in samtalet från kundtjänst.

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress:  E-post: dackonline@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp