4,9 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland
USt-IdNr.: DE 812759861

Ordförande för förvaltningsrådet: Alexander Gebler
Styrelse: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Bolagets säte: Hannover
Registerrätt: AG Hannover HRB 58026
Momsnummer: SE 502061326001

E-post: dack-outlet@delti.com

Telefon: 0046844685478 (måndag till fredag från klockan 7 till 22)
Fax-no: 0046 844 680 423

Godkända betalningssätt:

Information om dack-outlet.se

Information om dack-outlet.se

När det kommer till att sälja däck till oslagbara priser är det inte många butiker som slår Däck outlet webbutik. Här finns det däckprofiler för alla säsonger, samt däck som passar till olika typer av fordon såsom motocross, chopper, quad och moped. Dessutom finns det däck till industrifordon som bygg- och skogsmaskiner, gräsklippare, golfvagnar och lantbruksmaskiner. Till personbilar erbjuder Däck outlet butik profiler i alla prisklasser. Oavsett om du är ute efter ett däck i budget- mellan- eller premiumklassen kan du finna det här till ett riktigt bra pris.

Däck outlet webbutik är en del av Deltacom AG. Det är en stor butikskoncern som har sitt huvudkontor i Hanover, Tyskland. Totalt har de hundratals olika butiker på nätet som fokuserar på att sälja billiga högkvalitativa däck, fälgar och biltillbehör.

Kontakta deras kundservice

Det är enkelt att ställa frågor till Däck outlet kundtjänst. För tillfället kan man få Däck outlet kontakt på tre olika sätt: genom mail, telefon eller sociala medier. Däck outlet har till exempel en Facebook sida som uppdateras regelbundet. Är man själv medlem på Facebook kan man få nyheter, information och erbjudanden från dem genom att gilla deras sida. Dessutom kan man skicka ett meddelande om man vill få svar på något.

Ringer man hellre till deras kundtjänst går det också bra. Att få Däck outlet kontakt via telefon går bra mellan måndag-fredag klockan 10:00-16:00.
Däck outlet telefonnummer är: 08-52 50 06 08

Gäller frågorna ens beställning, däckstorlekar eller olika erbjudanden kan man maila till: dack-outlet@delti.com

Vill man starta en retur eller reklamation ska man maila till: reklamationer@delti.com

Gäller det enbart allmän information går det bra att maila till: info@delti.com

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress:  E-post: dack-outlet@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp