4,6 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland
USt-IdNr.: DE 812759861

Ordförande för förvaltningsrådet: Alexander Gebler
Verkställande direktörer: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer
Säte: Hannover, Germany
Registreringsnr.: AG Hannover, Germany HRB 58026
Momsregistreringsnr: SE502061326001

E-post: dack-guru@delti.com.

Telefon: 0046844685478 (måndag till fredag från klockan 10 till 16)
Fax-no: 0046 844 680 423

Godkända betalningssätt:

Information om dack-guru.se

Information om dack-guru.se

Däck guru webbutik har däck och fälgar som passar till många olika typer av fordon. Det finns till exempel sommar- och vinterdäck för personbil, motorcykeldäck och industridäck. Dessutom finns det kompletta hjul med aluminium- eller stålfälgar samt biltillbehör som bildelar, motorolja, snökedjor och andra nödvändiga saker. Däck guru butik är en del av det stora tyska internetbaserade företaget Delticom AG. Däck guru webbutik är en av deras 680 butiker som ligger på nätet idag. Det som skiljer www.dack-guru.se åt från deras andra butiker är främst urvalet, men även att butiken kan vara något billigare på vissa varor.

Kontakta Däck guru kundtjänst

Det finns många sätt som man kan kontakta Däck guru webbutik på. Om du har beställt från dem och vill få reda på vilken status din beställning har kan du göra det genom dina sidor på www.dack-guru.se. Där kan du följa statusen online.

Vill hellre söka Däck guru kontakt via telefon kan du nå deras kundtjänst måndag-fredag klockan 10 till 16. Att ringa till dem kostar lika mycket som ett rikssamtal.
Däck guru telefonnummer: 08-44 68 04 23.

Det går även att maila till deras kundtjänst. Har du frågor om din beställning, olika erbjudanden eller däckstorlekar mailar du till: dack-guru@delti.com

Vill du sätta igång en reklamation eller göra en retur mailar du till: reklamationer@delti.com

Om du bara vill ha allmän information skickar du en e-post till: info@delti.com

Däck guru webbutik har även en sida på Facebook där de regelbundet gör uppdateringar om nyheter i butiken samt vilka olika kampanjer de kör just nu. Om man också är medlem på Facebook kan man skicka ett meddelande genom deras företagssida ifall man vill få svar på något man undrar över.

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress:  E-post: dack-guru@delti.com.

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp